Lehet 18 év alatt is rúdtáncolni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 21:24
21/25 anonim válasza:
22/25 anonim válasza:
sport!! és azért van rajtuk oan ruha hogy tapadjon a bőr felületük mert ha hosszu nadrág lenne rajtuk elég nehéz lenne megcsinálni az erő elemeket és amikor én kipróbáltam fel se tudtam mászni a rúdra még az is nehéz volt-.-"
24/25 anonim válasza:
Akkor a kérdező is biztosan más okból kérdezte, hogy 18(!) felett lehet-e. Az a baj, hogy a média olyan dolgokat állít be normálisnak, ami nem az! Csak hát ehhez kellene egy kis iq is, és nem bedőlni az ilyen dolgoknak. Legközelebb, ha valamelyik tehetségkutatóba elmegy egy tényleges k.rva, aki az út szélén áll, akkor az is követendő lesz ám!
25/25 A kérdező kommentje:
nekem nem a csillagszületikből jutott eszembe..nem is néztem a születiket csak anyámék nézték és láttam belőle egy kicsit. Már régóta meg szerettem volna kérdezni és akkor épp gépközelbe voltam és megkérdeztem.
2010. jan. 28. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!