Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek hibázott a box...

Szerintetek hibázott a box edzőm mikor 2 hét után mecsre vitt?

Figyelt kérdés

Első nap az edzö azt kérdezte te jártál boxra valaha mondom nem biztos mondom biztos mindig azt mondta az edző bajnokot csinál belőlem.Na 2 hét után levoltam igazolva megis volt az elsö mecsem kikaptam , na ezután nem volt semmi önbizalmam abba is hagytam szerintetek az volt a baj hogy 2 hét után mecsre vitt az edző?

Szerinteke elkezdjem most igy 15 évesen?

2013. szept. 29. 18:39
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja és 12-13 évesen boxoltam.
2013. szept. 29. 18:40
 2/15 A kérdező kommentje:
15/F
2013. szept. 29. 18:41
 3/15 anonim ***** válasza:
csak én nem értem hogy mit írtál????
2013. szept. 29. 18:46
 4/15 A kérdező kommentje:
Azt akorom kérdezni hogy szerintetek sem kellet volna ilyen hamar mecsre menni?
2013. szept. 29. 18:53
 5/15 anonim ***** válasza:
Azzal nincs gond ha az edző 2 hét után meccsre visz. A gond az, hogyha te 1 verességtől ilyen hamar feladod, akkor neked nem való a sport. A sport nem csak győzelemből áll. A veresség is kell, hogy tud, mi az amit nem jól csinálsz. Ami gyakorlottabbá tesz, ami megedz. Ha feladtad mert kikaptál, nos, ez nem az edződ hibája. Lehet az edző azért vitt ki 2 hét után, hogy megadja neked a döntés jogát. lehet, tudta hogy veszíteni fogsz, és nem is a győzelem volt a cél. Hanem az, hogy te mint versenyző mennyire vagy érdemes arra hogy bokszolj, hogy foglalkozzon veled. Mivel leléptél, így megspóroltad az edzőnek a felesleges foglalkozást részedről..
2013. szept. 29. 19:23
 6/15 anonim válasza:
uristen milyen edzö az ilyen? jo ha egy hét alatt megtanulod az ütéseket
2013. szept. 29. 19:50
 7/15 A kérdező kommentje:
Utolso most gunyoldsz? Nem értem amit irtál.
2013. szept. 29. 20:25
 8/15 anonim válasza:
nem.én fél évig jártam boxra mire olyan szinten voltam hogy kötelek közé menjek de lehet bennem volt a hiba nemtudom.mondjuk én nem is kaptam ki
2013. szept. 29. 20:40
 9/15 anonim ***** válasza:

nem hibázott az edző. nagyon is jól tette a dolgát. 2 hét alatt düllőre vitte a dolgot, hogy nem vagy harcos.

minek foglalkozzon veled, ha ennyitől feladod? Jól tette, amit tett.

2013. szept. 30. 02:56
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem 2 hét után hagytam abba.
2013. szept. 30. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!