1 honapja boxolok, heti 2 edzes, es az edzom 3 het mulva akar mecsre kuldeni, en nem nagyon szeretnek menni, inkabb hobbi szinten uznem a sportot?!
Hat igen egy kicsit onfeju azert az oreg :))
Ezt a boxolast nem latom en jovonek,hobbi szinten uznem jo par evet,vagy egesz eletembe,mert azert szeretem a sportot,de ha versenyeken is reszt vennek,nem turnem a veresegeket.
versenyre felkészülésnél legalább heti 5x kellene menned.
még akkor is ha kezdőknek rendezett a verseny.
1 hónap után meg nevetséges egy ilyen lépés az edzőtől.
Ha 1-2 hónapja jársz és heti 2 edzés van akkor még az elsö menetet sem fogod kibírni mert nem bírja a szíved/tüdöd vagy szétszed egy ojan aki már 1 éve csinálja és nagy a tapasztalata a ringben.
És az edzödtöl nagy felelötlenség, hogy ennyi idö után vinni akar versenyre, hogy elverjenek, ezt nem azért mondom mert alábecsüllek hanem azért mert ha lennél ojan jó 1 hónap után nem tennéd fel ezt a kérdést itt. Összegezve szerintem az egéss boxtól elmenne a kedved, hogyha jól kikapnál.
birni birom,nem tellik ugy el het hogy ne kardiozzak,ne fussak egyik falubol a masikba.Fociztam is sokat,birni birom csak lehet nem olyan jo meg a tehnikam.De azert tudd meg hogy egy honap alatt nagyon sokat tanultam.Van egy par elonyom is 183cm magas vagyok 77 kilo,jo az alkatom,test zsirszazaleka olyan 11%
De eddig amennyit tanultam 1 honap alatt,elkepzelem mi lesz 1 ev box utan.Amugy mostanaba sok boxmecset is nezek probalom leutanozni a profikat,es tudjatok meg hogy sikerul is egy jo par stika.
Kevés vagy Te még oda hidd el! Elég nagy az önbizalmad, de hamar le fogja törni egy olyan, aki csak egy-két hónappal jár régebb óta, mint Te és akkor rájössz, hogy még milyen keveset tudsz! Ha ennyire biztos vagy magadban, akkor miért kérdezed, hogy elmenj-e vagy ne?????? Menj és majd megtudod, hogy mennyit kell még fejlődnöd, hogy egyáltalán partiba legyél valakivel.... Az meg, hogy futsz, egyáltalán nem azt jelenti, hogy bírni is fogod a meneteket, ugyanis teljesen más mozgásforma és a stressz is sok energiát felemészt + ott az ellenfél, aki elől el kell mozognod stb.... Sztem az első menet végénél már a seggeden vennéd a levegőt!
Elég nagy arc vagy, úgyhogy menj és próbáld ki magad! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!