Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha indulnék egy K1 versenyen...

Ha indulnék egy K1 versenyen vagy Utcai Verekedésbe kerülnék ez előnyös?

Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok és amíg nem jártam küzdősport edzésekre fegyencedzést csináltam mert meg volt a könyv... Kicsit izmosabb,szálkás testalkatú vagyok 47 kiló 155cm szívós és gyors (nem dicsekedni akarok) 3 hónapja Járok K1 edzésekre és egyre jobb vagyok benne már elég gyakran olyanokkal állítanak szembe edzésen akik 1 éve vagy több ideje járnak és elég gyakran elverem őket... Ha indulnék egy versenyen vagy utcán meg kéne magam védeni mert nem hagynak békén ami elég gyakori ezen a környéken.. Előnyös az hogy szálkás és gyors vagyok? a testsúlyom jó ehhez a korhoz? és még egy fontos kérdés... hol vannak azok a pontok amik nagy felhajtás nélkül gyorsn K.O ra tudná vinni az ellenfelet?hova kell ütni ahhoz hogy kidőljön?

2013. szept. 25. 13:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Áruld már el nekem hogy mit akarnál K-1 versenyen csinálni 3 hónap edzéssel meg 47 kg-val 155 cm-el...
2013. szept. 26. 13:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem kell leszólni, 13 évesen mégis mit értene hozzá? Nem az a hülye aki kérdez... Nos, valós helyzetben csak akkor támadnak meg, ha erősebbnek hiszi/hiszik magát/magukat a támadó/támadók. Amennyiben tényleg rossza a közbiztonság, valószínűleg ezeknek a srácoknak nem az első bunyójuk lesz, ha meg akarod magad védeni, ne K1-ezz vagy MMA-zz hanem akkor önvédelmet tanulj, arra hogy a suliban bevágódj a haveroknál vagy a csajoknál arra teljesen elég ez a 3 hónap MMA... A legnagyobb gond, hogy nem méred fel a terepet, lehetsz te az országos K1 vagy MMA bajnok, az utcán este nem 13 évesek fognk mászkálni, hanem valószínűleg tapasztaltabb srácok 20-25 ne adj isten 30 éves fickók, ha ilyen helyzetben az egyedlen esélye egy 13 éves srácnak, ha lefutja a támadóját, ha tényleg olyan jó kondiban vagy, akkor FUSS be az első boltba, vagy akármilyen felügyelt épületben, meg ne próbáld megütni, mert ha kicsit is képzettebb elkapja és eltöri a kezed...
2013. szept. 27. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!