Ha indulnék egy K1 versenyen vagy Utcai Verekedésbe kerülnék ez előnyös?
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok és amíg nem jártam küzdősport edzésekre fegyencedzést csináltam mert meg volt a könyv... Kicsit izmosabb,szálkás testalkatú vagyok 47 kiló 155cm szívós és gyors (nem dicsekedni akarok) 3 hónapja Járok K1 edzésekre és egyre jobb vagyok benne már elég gyakran olyanokkal állítanak szembe edzésen akik 1 éve vagy több ideje járnak és elég gyakran elverem őket... Ha indulnék egy versenyen vagy utcán meg kéne magam védeni mert nem hagynak békén ami elég gyakori ezen a környéken.. Előnyös az hogy szálkás és gyors vagyok? a testsúlyom jó ehhez a korhoz? és még egy fontos kérdés... hol vannak azok a pontok amik nagy felhajtás nélkül gyorsn K.O ra tudná vinni az ellenfelet?hova kell ütni ahhoz hogy kidőljön?2013. szept. 25. 13:51
11/12 anonim válasza:
Áruld már el nekem hogy mit akarnál K-1 versenyen csinálni 3 hónap edzéssel meg 47 kg-val 155 cm-el...
12/12 anonim válasza:
Nem kell leszólni, 13 évesen mégis mit értene hozzá? Nem az a hülye aki kérdez... Nos, valós helyzetben csak akkor támadnak meg, ha erősebbnek hiszi/hiszik magát/magukat a támadó/támadók. Amennyiben tényleg rossza a közbiztonság, valószínűleg ezeknek a srácoknak nem az első bunyójuk lesz, ha meg akarod magad védeni, ne K1-ezz vagy MMA-zz hanem akkor önvédelmet tanulj, arra hogy a suliban bevágódj a haveroknál vagy a csajoknál arra teljesen elég ez a 3 hónap MMA... A legnagyobb gond, hogy nem méred fel a terepet, lehetsz te az országos K1 vagy MMA bajnok, az utcán este nem 13 évesek fognk mászkálni, hanem valószínűleg tapasztaltabb srácok 20-25 ne adj isten 30 éves fickók, ha ilyen helyzetben az egyedlen esélye egy 13 éves srácnak, ha lefutja a támadóját, ha tényleg olyan jó kondiban vagy, akkor FUSS be az első boltba, vagy akármilyen felügyelt épületben, meg ne próbáld megütni, mert ha kicsit is képzettebb elkapja és eltöri a kezed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!