Szerintetek nagyon kövér vagyok vagy inkább sportos?
Figyelt kérdés
Ha fogynom kellene akkor milyen tippeket ajánlanátok!? 14/L 156cm 46kg2013. szept. 23. 17:42
1/9 anonim válasza:
Hogy lehet egy ilyen hülye kérdést feltenni. Nagyon kövér és sportos között szakadék van. Én most így nem tudom hogy néz ki egy 156cm magas 46kg-os 14 éves lány, de ha te a tükörbe nézel nem tudod megállapítani magadról hogy nagyon vagy sportos???
2/9 anonim válasza:
Egyszerű.Belenézel a tükörbe: ha azt látod zsíros vagy, akkor nem vagy sportos.Ugyan ez fordítva.Kövér nem vagy mert nincs rajtad túlsúly.
3/9 A kérdező kommentje:
de vágod az a baj h én ha a tükörbe nézek egy rohadt bálnát látok... [link] kép és hozzá tenném sportolok óvodás korom óta TAEKWONDO-zom
2013. szept. 23. 18:33
4/9 anonim válasza:
...Ez csak a lábad....gatyában....
Egyébként ez egyáltalán nem kövér, a súly-magasság alapján sem?
Dicséretért jöttél? Sportos vagy;)
Ennyi idősen, ilyen adatokkal pedig eszedbe se jusson a fogyás.
5/9 anonim válasza:
Áljj neki edzeni meg tisztán kajálni, ne csak lábra eddz, én is taekwondozom amúgy :) nem hinném, hogy kövér vagy.
6/9 aikiboxer válasza:
Ha elégedetlen vagy magaddal, akkor a válasz: sajnos nem úgy nézel ki, hogy elégedett, sőt büszke lehess a testedre. Azaz itt az ideje hozzálátni az alakformáláshoz. Normális étrend + saját testsúlyos vagy súlyzós edzés, és fél év alatt meg tudod lepni magadat egy olyan testtel, amire büszke lehetsz.
7/9 anonim válasza:
Ideje lenne abbahagyni és valami normális sport után nézni ami formásít, mert ez a répaláb és egybederék elég katasztrofális.
8/9 anonim válasza:
14 évestől mit vársz el? Istenem, az ilyenek miatt elégedetlenek elég sokan az énképükkel, mellesleg irreálisan. Az, hogy kövérnek látja magát máris rossz önértékelésre utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!