Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Igaz az a hír hogy Fernando...

Igaz az a hír hogy Fernando Alonso nem biztos hogy marad a Ferrarinál? Ill. ha nem marad akkor hova menne?

Figyelt kérdés
Alonso ha megy a ferraritól akkor neki a legjobb a Redbullnál lenne, sajna mindig csak a 2. Vettel mögött, de ha a Redbullban volna sztem meg verné Vettelt.
2013. szept. 9. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:

A red bull bejelentette már hogy Vettel ismét egy ausztrál csapattárssal megy.

Tehát Vettel csapattársa Ricciardo lesz.

Alonso szerintem valószínűtlen hogy ott hagyná a ferrarit, mivel a második legversenyképesebb autó a mezőnyben.

Raikkonen lehet hogy a ferrarinál köt ki massa helyén.

Majd kiderül.

2013. szept. 9. 20:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Alo, Kimi páros brutális lenne, te sztem nem maradnának meg ők ketten.
2013. szept. 9. 20:25
 3/7 anonim válasza:
Szntem megmaradnanak,am vettel csak a kocsi miatt "annyira jo"
2013. szept. 9. 22:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Alonso drukkerként mondom hogy vettel más kocsival se lenne lassú.
2013. szept. 10. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Tévedés.Egyáltalán nem csak a kocsija miatt nyer és igazad van Vettel egy Ferrarival és Mercedessel is tudna futamot nyerni.
2013. szept. 10. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Gondold át... Hová menne? Mecredes: Hamilton - Rosberg, ez kilőve, Red Bull : Vettel - Ricciardo, ez is kilőve, a McLarenhez biztos nem fog vissza menni, a Lotusnak meg amíg nem lesz meg a megfelelő anyagi háttér, addig nem megy oda egy VB pilóta sem.
2013. szept. 10. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Jövőre még mindenképpen marad de ha nem lesz vb cím akkor távozni fog.Szerintem visszatér a McLarenhez.
2013. szept. 10. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!