Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és akarok venni egy Krossz motort és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek késő-e már elkezdeni verseny szinten vagy jobb mostmár megmaradni hobbi szinten? Verseny szinten szeretnék de kinek mi a véleménye? Van már elözőtapasztalatom motorral Enduroval!

Ha van valakinek véleménye arra esetleg, hogy milyen motort ajánl azt is leirhatja.

2013. aug. 30. 07:38
 1/5 anonim ***** válasza:

ha enduroval sok tapasztalatod van, azaz pl 7-8 évesen simán nyomtad neki, akkor nem lehetetlen, de úgy alapból azt mondanám, hogy elkezdeni ezt ebben a korban már mindenképp késő. a 16 évesek a hatalmas rutinjukkal simán lenyomnak a legkisebb versenyen is, tehát én ezt csak jószándékból írom ... de hát melyik sportágat nem kell 5 évesen elkezdeni ha valaki nagyon az élben akar lenni? én nem tudok ilyenről ...

mindettől függetlenül próbálkozni persze lehet

2013. aug. 30. 07:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Kösz!
2013. aug. 30. 07:52
 3/5 anonim ***** válasza:
16 évesen már koporsóra kellene gyûjtened nem motorra...
2013. aug. 30. 09:47
 4/5 A kérdező kommentje:
nem kell gyüjtsek pénzt a motorra mert van már elég, és koporsora még nem gyüjtök mert ráérek még meghalni, lessz arra is
2013. aug. 30. 10:17
 5/5 anonim ***** válasza:
sok múlik azon hogy ennyire vagy kigyúrva mert ha vagy egy 170 centi 50 kiló akkor nem sok jót jósolok
2013. aug. 31. 11:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!