Szerintetek milyen gördeszkát érdemes venni?
Hát attól függ. Én most készülök venni nem sokára. Kezdő vagy vagy már haladó?Gondolom ha profi lennél tudnád.
Ha kezdő: akkor majdnem mindegy csak guruljon, az a lényeg hogy egyensúlyozni tanulj meg rajta.
Haladó: itt már inkább a csapágy a fontos, ABEC 5-ig válassz szerintem itt már az ollie megtanulása a fontos.És az utána következő trükkök (www.trukkok.hu)Szerintem egy ilyen deszkát max 20 ezerért szerezz be.Ha majd profi leszel akkor legyen minél több rétegű CANADAI juhar lapod és erős függők gumi kerekek, ABEC 7 körül szerintem.Én haladó szintre készülök az ollie tanulására, csak nincs deszkám..:S
14/L
Lényeg, hogy ne valami játékboltos, műanyag függesztéses, műanyag kerekes, hervises szart vegyél.
Elmész komolyabb deszkás boltokba, és 7-10 000 körül már lehet kapni egész jó deszkákat, ezek max 2-3 000-rel drágábbak mint a hervises vagy stb csodadeszkák.
Köszi a válaszokat! Igen van msn-em: dia1331@msn.com
Egyébként a mostani deszkám az nagyon alap (1 hajításos v milyen XD)ezért szeretnék egy újat..
MENNY EL KECSKEMÉTRE A CHECKROOMBAN ÉS OTT VAN LAP 11000 FT ÉRT MEG VAN THUNDEER FÜGGŐ 1PÁR 6000 FT ÉRT NAGYON MEGÉRI :-)
JELÖLJ BE MSN EN PICIMIKI@FREEMAIL.HU ÉN DESZKÁS VAGYOK! :-)
Amit linkeltél semmiképp, sőt arról az oldalról semmit.
Kalap sz*rok :S Inkább Kecskemét, 6000-ért marhára megéri a pár thunder.
*TyLeR* vtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!