Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek ez jó?

Sidszabi kérdése:

Szerintetek ez jó?

Figyelt kérdés
Hogy 1 év rollerezek kb tudok 50 cm Bunny hopot meg 360,180,tailwhip,180 KP,6-7 méter manual,1-2 méter nose manual,bunny hop KP,540 tailtap,X-UP,180 X-UP,bunny 1 kéz majd lesz kb 2 hét múlva lesz első videóm és azt szeretném kérdezni hogy szerintetek 1 év alatt ezek jó trükkök-e?

2013. aug. 26. 19:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Persze, mivel a roller egy könnyű szar.

Nálunk pár hónap után már briozik minden rolleres.

2013. aug. 26. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Nöjjél már fel! Régen én is rollereztem de szerencsére rájöttem hogy nagy hülyeség ezért most tudom fontosabb dolgokkal tölteni az idöt mint pl. konditerem meg thai box. Ha ennyire extrémet akarsz akkor deszkázz az jobban néz ki
2013. aug. 26. 21:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Régen volt egy bmxem és most is akarok venni már meguntam a rollerezést csak kiváncsi voltam hogy milyen
2013. aug. 26. 22:12
 4/5 anonim válasza:

Ti is nagyon hülyék vagytok a roller a legnagyobb áldás

kb. ezen a világon

2013. szept. 29. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:
dobd ki a kukába
2013. szept. 29. 19:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!