Valaki fingerboardozik itt?
Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 21:46
11/20 anonim válasza:
én fingerboardozok
1 hónapja kaptam, de a sima deszkázás valahogy könnyebb XD
12/20 anonim válasza:
én pár hónapja,és csináltam magamnak házikészítésű pályát.és van aki azt mondja hülyeség pedig egyáltalán nem.
jó szórakozás szerintem!
13/20 anonim válasza:
20:00
Anyád a gyík, figy én 10 perc alatt 20-25 centis ollie-t beadtam rendes deszkával. :D:D Pár nap alatt kickflip, heelflip simán megy...
14/20 anonim válasza:
én is fingerboardozok szerintem nagyon jó de ebbe inkább a tech decket használjátok sokkal erősebb
Jó szórakozást
15/20 anonim válasza:
Én igen...2 hónapja játszok.
Szerintem el lehet vele lenni csak jónak kell lenni benne.
Ja és igazi deszkázni veszélyesebb -.- ,Ujjdeszkázni meg szerintem legalábbis nem
16/20 anonim válasza:
omg te gondolom ien kis 5 éves vagy a deszkázásba mi a veszélyes? elesel brühühü... szánalom vagy!
17/20 anonim válasza:
ba.zd meg az apádat a deszkázás az egy extrém sport abba a veszéj a jó... te segl.lukszemű
19/20 anonim válasza:
Én ez is az én vidim : http://www.youtube.com/watch?v=UZj6vENPwFk
20/20 anonim válasza:
Hüüü de menőő te jóisten -.-" :DDD inkább tanulj meg rendesen deszkázni..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!