2 honapja boxolok, azota nagyon sokat tanultam, de megis felek valamiert bunyozni az utcan?!
Fölösleges izgulni, én is voltam már ilyen helyzetben.Akik hajtogatják, hogy milyen kemények, meg hogy szétvernének azok általában a legnagyobb hangemberek.Hidd el, mentálisan is elég szar érzés, hogy ha valakinél egy fejjel kisebb vagy (tapasztalat :D ),úgyhogy az a kis buzernyák nem olyan magabiztos belül, mint amennyire jár a pofája.
Attól nem kell aggódnod, hogy ketten jönnek rád, ilyet senki nem csinál csak az elvetemült cigányok (Ha csak nem azok).
Legyél magabiztos, állj elé, és "beszéljétek meg".
Én rád fogadnék a leírtak alapján.Az a 3 év nem igazán számít ilyenkor már (és valszeg evvel ők is tisztában vannak).
És ha nem lehet sehogy máshogy megoldani, mint verekedéssel, arra nagyon figyelj hogy nehogy eltörd valamilyét, mert ha 8 napon túl gyógyuló akkor bizony szívás van.
Legjobb gyomorszájon vágni,mert iszonyat fájdalmas,plusz be is görcsöl.
Meg amúgy ne számíts arra, hogy rugdosni fog, mert aki soha nem űzött semmi küzdősportot, az nem nagyon tud pontosan, pláne nem erősen rugni.
Ja, és azért írtam egyes számban, mert valószinű, hogy egy verekedésed lesz, mert ha az egyiket megverted a másik visszavonul az tuti.
Csak hangemberek nyugi.Minden fejben dől el ilyenkor.
Hajrá.
"Szerencsére ahova én járok az edzeni az ilyen emberek ki vannak ba.szkodva."
Ez meg mi ember????Te beszelsz nyelvtan tanarrol?Eloszor tanulj meg irni aztan verd a szad,nagy arc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!