Baj az ha nem zsákolókesztyüben hanem bandázsban ütöm a boxzsákot?
Figyelt kérdés
Árt nekem vagy a boxzsáknak? Fiatal, kezdö thai boxos vagyok.2013. júl. 31. 20:44
2/5 anonim válasza:
na de ha nincsen ujja a zsákkesztyűnek,akkor meg az ujjadról tépi le bőrt a zsák:))).
szóval amit kinéztél az nem való zsákolásra,legfeljebb ha ingyen adják,vagy nincsen másik.
a zsákkesztyűnek van ujja és csuklóbiztosított.
ha kesztyű nélkül nyomod lehet ínhüvely gyulladásod idővel,porc sérülés,de nem mindenkinek lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a választ csak már nagyon megszoktam hogy puszta kézzel vagy bandázsban ütöm a csákot ezért érdekes nekem ez a zsákolókesztyü.
2013. aug. 1. 09:35
4/5 MrHard válasza:
Teljesen jó az a kesztyű, amit néztél! Nem is értem, hogy az előző miért írta, hogy nem felel meg! Azt sem értem, hogy az ujjakról mit ír.... :D
Nekem van ilyen is és van hagyományos "egyujjas" is, de teljesen jó mindegyik.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor inkább egy ilyen ujjatlan kesztyüt veszek mert azt jobban megszoktam. Bocs, hogy rövid ö és ü betüt írok csak nincs a telefonomon hosszú ö, ü
2013. aug. 1. 14:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!