Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Top 10 küzdősportok?

Top 10 küzdősportok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 21:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Igen,azt bizonygatom,hogy nem "Minden küzdősportok királya a boksz!"

És itt befejeztem.

2013. júl. 26. 14:21
 12/19 MrHard ***** válasza:
Nah, akkor ebben egyetértünk. :D
2013. júl. 26. 14:43
 13/19 anonim válasza:
A Savate messze a legjobb!
2013. júl. 27. 00:25
 14/19 anonim ***** válasza:

Ja ja persze ez meg az a legjobb. Figyeljetek havalaki kipróbálja a világ összes küzdösportját, harcmüvészetét és a végén azt mondja hogy: a box volt a legjobb vagy akármi akkor sincs igaza mert lehet hogy valaki másképp látja, másnak más tetszik és ez így van rendjén.

Én thai boxolok de nem tartom azt a világ legjobb sportjának, ha tehetném sok mást is kipróbálnék.

2013. júl. 27. 18:49
 15/19 anonim válasza:

Szerintem a box sem feltétlen minden küzdősportok alapja. :) én pl birkóztam is, ott nem igazán vettem hasznát a boxnak. :) Az MMA-ban már inkább. :)

Ha már minden küzdősportok alapja akkor szerintem inkább futás :)

2013. júl. 30. 13:18
 16/19 anonim válasza:
Karate, Muay Thai, Ökölvívás, Judo, MMA, Krav maga, Kick box, Birkózás, Kempo, Kung fu
2013. júl. 31. 11:35
 17/19 anonim válasza:

bármelyik önvédelem/harcművészet lehet jó akár föld, vagy álló harc. Egy idő után nem az számít hogy mit csinálsz hanem az ,hogy mennyire jól csinálod azt.

és hogy a kérdésre válaszoljak: boksz, muay thai, birkózás, thai boksz, judo, bjj, és még lehetne sorolni. Főleg most ,hogy mindenki MMA harcos akar lenni....

2013. júl. 31. 22:05
 18/19 Szcsabika21 válasza:

Sziasztok!

Akkor a szájkarate-t ki ne felejtsétek, mert ahogy látom az mindenkinek megy!

2013. aug. 1. 17:30
 19/19 anonim válasza:
Még jó, hogy az MMA nem sport, hanem szabályrendszer. A kedvencem az, mikor a tudatlanja megkérdezi, hogy mit sportolok? Kempo-zom. És az mit takar? Elmondom neki, miből épül fel. 90%-a visszakérdez: "akkor miért nem inkább MMA-zol helyette? Ez olyan, mintha a focistának azt mondanád, hogy miért nem Bundess-ezik... Megfelelő szellemi háttér nélkül meg szerintem nincs jó harcos. A top 10 küzdősport meg hülyeség, mert relatív. A nagy szájkaratésok közül meg kíváncsi vagyok, hogy ki miket tolt eddig, mennyi ideig, milyen szinten, milyen mesterrel, milyen létszámú dojo-ban...
2013. okt. 26. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!