Airsoftosok! Ti mivel véditek magatok a sniper ellen? Hogy ne legyenek balesetek
Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 11:25
1/7 anonim válasza:
Szemüveg+maszk. A többi esetleges "sérülés" hamar meggyógyul a fájdalom meg csak 1 percig tart!
2/7 anonim válasza:
Nekem egyszer komoly összetűzésem volt egy sniper fegyverrel. A SZÁJAMBA kaptam egy lövést (még a mai napig nem tudom hogyan) és a BB a szájpadlásomba befúródott. Mi tagadás nagyon szar volt és iszonyatosan fájt. Azóta használok arcrácsot :D Nem kockáztatom meg ezt még egyszer!
Amúgy igen kérdésedre válaszolva: Legfontosabba a szem, illetve arc/fej védelme. Én rácsos szemüveg + arc maszk.
Testet meg egyszerű BW ruhával
3/7 A kérdező kommentje:
ja csak mert vettem egy snipert, és az előző tulaj 40m ről kilőtt egy fogat :D 30m ről meg átlövi a ruhát..
2013. júl. 21. 13:27
4/7 anonim válasza:
Az airsoft fegyverek nem bírják átlőni a textíliákat.
5/7 anonim válasza:
Jó tanács: NE LŐJ FEJRE! (csak ha nagyon muszáj) Mindig Mellkasra kézre, lábra!
6/7 Csaba1999 válasza:
lelövöm XD...
nem egyébként a teljes fejet védő maszk kellene, mert engem egy sniper 7 méterről fejen lőtt és össze estem...
azt mondta azért nem vette elő a pisztolyt mert "észre vettem volna"
7/7 bootképernyő válasza:
6-os amugy a masz leirja, ha jol tudom, hogy kozelrol nem szabad ra loni az ellensegre hanem megkell neki mondani, hogy meghalt es nem fejbe lonni nagy valszeg 400fps-el 7 meterrol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!