11/18 anonim válasza:
A sakk! Ott mindig leütik a parasztot.../Hihihi
12/18 karakter222 válasza:
Maratoni véraláfutás,ott mindig van sérült
13/18 anonim válasza:
Hogy hívják amikor kerékpárral száguldoznak le a hegyről 50-70 fokos szögben úttalan-utakon a fák között? Szerintem az a legveszélyesebb.
14/18 Reedge válasza:
Szerintem az szabja meg, mennyire veszélyes egy sport, ha valami gubanc van, milyen mértékben tud az illető beavatkozni. Egyszer beszéltem az ejtőernyősökkel, ők csak azt mondják, "ha kis gond van, akkor csonttörés max lebénulás, ha nagy gond, akkor azt már úgysem fogod érezni" :)
Amúgy személy szerint szerintem az a legveszélyesebb, ahol még rá is játszanak, mint pl rajtuk van egy speciális ruha, aminek a kar és a test, meg a lábak között hártya van, aztán repülőből kiugorva centiméterekre siklanak el 200-zal a hegy kiszögelléseitől.
15/18 MrHard válasza:
talán az orosz-rulett.... elég nagy a halálozási ráta!
16/18 A kérdező kommentje:
14:19 szerintem te a downhill-re gondolsz.Nem veszélytelen az se...
2013. júl. 15. 22:37
17/18 A kérdező kommentje:
MrHard az orosz rulett mióta sport?
2013. júl. 16. 08:22
18/18 MrHard válasza:
az ruszkiknál??!!! ne viccelj! :D a sport-lövészet és a vadászat is az, nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!