Lehetséges hopgy artista lehessek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék olyan artista lenni mint sora a kaledio starbol...
sokak ki nevettek amikor azt mondtam hogy én artista leszek . de már nagyon jól megy .
minden álmom nekem is az mint sorának és azért lett ez az álmom hogy valóra váltsam sora álmát,bár most hülyének néztek de így van .az én álmom is egy csaták nélküli színpad szerintetek lehetséges hogy artista lehessek ?
2013. júl. 7. 10:45
1/5 anonim válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni, de már 5 éves korban el kellett volna kezdeni.
2/5 A kérdező kommentje:
tudom jól :DD ezt a szálat már elvartam az bizos hogy amíg élek és lélegzek addig nem fogom FE-LA-DNI jupíí
2013. júl. 7. 21:17
4/5 A kérdező kommentje:
hihi ez nem csak lelkesedés ^^ én nem "olyan" vagyok hogy álmodozok meg minden ! ha már egyszer van egy álmunk akkor tegyünk is érte !
2013. júl. 8. 22:09
5/5 anonim válasza:
Ha hiszel önmagadban, akkor bármi lehetséges!
Az igazi artisták naponta több órán át gyakorolnak, vért izzadnak és rengeteg áldozatot kell hozniuk, ráadásul korán kezdik és korán fejezik be a karrierjüket. Ne törődj azokkal, akik kinevetnek! Majd gondolj rájuk, ha világhírű leszel, ők meg eladók lesznek egy boltban. Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!