Hol lehet krosszmotorozni?
Nincs Budapesten olyan krosszmotor pálya, ahová odamegyek, adnak motort meg mindent, használom X ideig a pályát, majd visszaadom a motort és megyek haza?
Neten nem találtam ezzel foglalkozó oldalt. Szóval nekem nincs krosszmotorom, nincs is motorra jogosítványom közútra, de egyszer elmennék krosszmotorozni egy pályára bérelt motorral, ilyet lehet valahol Budapest közelében?
nemigazán, de crossmotor pálya se nagyon van.
amit tehetsz, veszel crossmotort, cross gumikkal papírok nélkül, mész amerre látsz, ha üldözni kezd a zsaru bemész a földekre :)
1 pályát tudok visonta közelében, de ott régen versenyek is voltak.
Én nem játszanék halálos irambant a rendőrökkel, mert egy rossz mozdulat és meghaltál, egyébként meg elkaphatnak és majd az őrsön magyarázhatod a papírok nélküli motort meg a menekülést.
Pest végében van pár földút ahol a kutya nem jár, ott használhatod a saját motorod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!