Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Genetikai eredetű lehet? 90...

Genetikai eredetű lehet? 90 kg izmos alkat vagyok, de nem edzettem normálisan sosem. Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy gyúrogatok, de nem komolyan. Itthon van egy 20 kg-os egykezes súlyzóm és annyi... Ezt használom minden egyes izomterületemre... kondiba se járok... Ellenben számtalan ismerősöm van srác aki véresen kondizik, eszik, proteint szed és alig látszik rajta... bár nem mondom, hogy egyik-másik nincs olyan izmos mint én, de ők elég komoly küzdelem árán néznek ki úgy, volt amelyik a 70-80 kg-ot kísérelgette fekve... én a saját 90 kilómat fekvőtámaszban nyomom fekve és ennyi... még is elég nagy mellizmom van, nem hiszik el, hogy nem gyúrok kondiban, csak itthon hobbi szinten... ez lehet genetika? apám egy kövérebb féle de nagydarab ember, anyám meg vékony amúgy, így nem tudom kire ütöttem ebben.

2013. jún. 12. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Abszolút lehet genetika, persze! És ne csak Anyuig meg Apuig láss, Felmenőid közül bárkitől örökölhetted az izmos alkatod.
2013. jún. 12. 09:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen ez egy jó genetika!

Szerencsésnek mondhatod magad.

2013. jún. 12. 09:27
 3/5 anonim válasza:
de jó neked kérdező! én akárhogy edzek egyszerűen nem leszek izmosabb.
2013. jún. 12. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért tudd, hogy a fekvőtámaszban a testsúly és a fekvenyomásban a súly nem egyenlő. Ha eddig csak fekvőtámaszoztál, könnyen lehet, hogy meglepődnél 80 kg alatt a padon.
2013. jún. 12. 11:33
 5/5 Osynho ***** válasza:

"Ellenben számtalan ismerősöm van srác aki véresen kondizik, eszik, proteint szed és alig látszik rajta..."

A protein ugyanaz, mintha húst enne, ez nem kox, egyébként, ha nincs eredmény, akkor valamit sz@rul csinálnak.

"volt amelyik a 70-80 kg-ot kísérelgette fekve... én a saját 90 kilómat fekvőtámaszban nyomom fekve és ennyi..."

Fekvőtámasz (pontosabban karhajlítás) csak a testsúly egy része terhelődik a melledre, ahogy írták is előttem, hiszen lent van a lábad! :) Tehát aki 80kg-al nyom fekve, az sokkal jobban terheli, mint te, aki fekvőtámaszt csinálsz. Próbálj meg befeküdni 90kg alá egy fekvenyomó padon. :)

2013. jún. 12. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!