Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » NO fokozó! Ha 1 dobozzal...

NO fokozó! Ha 1 dobozzal beszedek, meddig lesz hatása, ha utána nem szedek?

Figyelt kérdés
17/f, olvastam hogy csak azoknak hozza jól ki az ereket aki nem zsíros. Nekem nagyon látszanak az ereim, és akarnák szedni Hemo-NO fokozót a Scitec től. 120kapszula=30 nap. Ha beszednék naponta 4 kapszulát, pihenőnapon is, és ha elfogyna, akkor menyi idő aladt megy vissza az erem ugyan olyanra mind most? Halottam hogy szüneteket is kell tartani kb. 2-3 doboz közt

2013. máj. 30. 21:08
 1/6 dirtboy ***** válasza:
minden adag után pár óra és elmúlik a hatása
2013. máj. 30. 21:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs hosszan tartó hatásuk, pár óra.
2013. máj. 30. 21:14
 3/6 tap bela ***** válasza:

Az N.O. fokozókat azért találták ki hogy vannak a finoman fogalmazva "ócskák" amik agyi stimulánsként hatnak, és vannak a "klasszikus ágyúk" amelyek a hatóanyagok szinergikus kombinációjával nem az agy, hanem, az egész testet felkészítik arra, hogy a 30-40 perc után kezdődő kemény, intenzív edzést megfelelően tele energiával végrehajtsd. Ezekután ne hogy azt képzeld, hogy még másnap is ennek a hatása alatt fogsz állni.

Ez az eres kezek, meg eres lábak meg egyéb fura elképzeléseket, meg valahogy nem vágom!!! Mert tisztázni kellene, hogy mire is valók......

2013. máj. 30. 21:25
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válalsz! akkor nem veszek, mert nincs rá fölösleges pénzem, tápkiegre, vitaminokra, vitargo ra, kajálásra kell. Azt hittem hogy ha beszedek egy dobozzal annak kb. fél éves hatása lesz. Kösz a felvilágosítást
2013. máj. 31. 14:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Tegyük fel ha valaki syntholt használ kevés adaggal, mindig tágul a bőre. mindig jobban nyúlik a bőr és úgy marad egy idő után pl. ha valaki belenyom syntholt sok dózisban, akkor szétreped, de ha adagonként szúrod, akkor lassacskán nyúlik.

- Szerintetek nem így van az érrel? ha mindig duzzad akkor egy idő után nem marad úgy? szerintem alapra nem megy vissza 2 év szedés után

2013. máj. 31. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Hahahaha van egy furcsa elképzelésed, tudod az N.O. Fokozó L-arginie, és L-citurinból áll, és figadni mernék még elképzelésed sincs mik ezek az L-es lófaszok.. Hát tudod ezek nem eszenciális aminosavak. Ezek felszívódása alatt szabadul fel nitrogénoxid ami értágító hatású, így jobb leszel edzés alatt csökkenti a vérnyomást, segít bedurrani, segíti a regenerációt... És még sorolhatnám. Ha te arra akarod használni hogy eres legyél akk jó hülye vagy... Nézz utánna mi mire való és ne tegyél fel hülye kérdéseket!!
2013. júl. 10. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!