Mi a jó a motorozásban?
Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 16:42
1/7 anonim válasza:
Mi a jó a buszban, autóban? Az hogy nem kell gyalogolni. Ha valaki pedig hobbi szinten űzi, akkor kikapcsolódás.
3/7 anonim válasza:
Én nem motorozok, de kérdező, gondolj bele: jó érzés lehet a menetszél, az hogy irányítod, ahogy ülsz rajta és hallod a hangját.. :)
4/7 dirtboy válasza:
hát ha ezt meg kell kérdezned akkor baj van,akkor nem neked való a motorozás,esetleg még menthető vagy abban az esetben ha még nem motoroztá vagy ha igen akkor is csak egy simson vagy valami kis gépen de ha motorozás és nagy motorozás után merül fel benned ez a kérdés akkor inkább ne vegyél mocit max egy robogót hogy eljuss A pontból B pontba gyorsan és kevés üzemanyag költségből.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem én motorozom!!!!!
2013. máj. 26. 17:53
7/7 Dogmatix91 válasza:
Szabadság, kikapcsolódás, nem utolsó sorban pillanatok alatt ott vagy mindenhol. Én csak kávédarálóztam 7évig, de imádtam, csak a végén már rengeteg pénzt vitt el a tuning miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!