Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mmma val kapcsolatban tudnátok...

Mmma val kapcsolatban tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet,hogy utánanéztem ennek a szabályrendszernek. na hát ez az első probléma. Hogy sokan írták már,hogy ez nem küzdősport,meg h ilyen edzés nincs . Nem értem én ezt:D a 2.: Amilyen mma videóknak utánanéztem az abból állt ,hogy az első 5 másodpercen belül a földön ütötték egymást .Oké ,hogy benne van a földharc,de Én láttam azt a Sose hátrálj meg c. filmet. Abban nem gyepálták egymást a földön,de azt írták rá,hogy mma van benne.:OOO A 3. én csak aikidoztam. másfél évet.Most ha elmegyek kezdő mma edzésre(ha van olyan:OO) akkor az egész esélytelen? Boxolni szoktam így itthon,és edzeni is szoktam naponta.

2013. máj. 24. 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:

b4szki, én meg láttm a csillagok háborúját, abban meg fénykardoznak, de vazze sehol sem lehet kapni lézerkardot...

pedig létezik, láttam!

2013. máj. 25. 01:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Először is..Filmek..Felejtsd el őket!Csak trükk az egész, és ott nem a tudásra mennek, hanem a vizualitásra, látványosságra.

Másodszor:Az MMA, (Mixed Martial Arts) (Kevert Harcászat) arra épül, hogy a MÁR meglévő Küzdő/Harcművészeti/Önvédelmi sportokat keveri, alkotja rendszerré.

Harmadszor:A szabály rendszer arról szól, hogy a meglévő tudásod kevered/ötvözöd, ahogy tudod.Szabályok igazából nincsenek, kivéve a tökönrúgást.

Negyedszer:Mivel a legtöbb MMA-t gyakorló ember kevésbé akrobatikus, ezért a legegyszerűbb, de ugyanakkor hatékony ágakat keveri.Ha elmész egy ilyen edzésre, akkor az alábbi sportokat fogod gyakorolni:

-KickBox(ütések,rúgások)

-Judo(cselgáncs,dobások)

-JiuJitsu(izületek feszítése,hajlítása)

A sport lényege az, hogy nem csak kiütéssel győzheted le az ellenfeled, hanem úgyis, hogy megadásra kényszeríted.

Remélem segíttem.

2013. máj. 25. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!