Mmma val kapcsolatban tudnátok segíteni?
b4szki, én meg láttm a csillagok háborúját, abban meg fénykardoznak, de vazze sehol sem lehet kapni lézerkardot...
pedig létezik, láttam!
Először is..Filmek..Felejtsd el őket!Csak trükk az egész, és ott nem a tudásra mennek, hanem a vizualitásra, látványosságra.
Másodszor:Az MMA, (Mixed Martial Arts) (Kevert Harcászat) arra épül, hogy a MÁR meglévő Küzdő/Harcművészeti/Önvédelmi sportokat keveri, alkotja rendszerré.
Harmadszor:A szabály rendszer arról szól, hogy a meglévő tudásod kevered/ötvözöd, ahogy tudod.Szabályok igazából nincsenek, kivéve a tökönrúgást.
Negyedszer:Mivel a legtöbb MMA-t gyakorló ember kevésbé akrobatikus, ezért a legegyszerűbb, de ugyanakkor hatékony ágakat keveri.Ha elmész egy ilyen edzésre, akkor az alábbi sportokat fogod gyakorolni:
-KickBox(ütések,rúgások)
-Judo(cselgáncs,dobások)
-JiuJitsu(izületek feszítése,hajlítása)
A sport lényege az, hogy nem csak kiütéssel győzheted le az ellenfeled, hanem úgyis, hogy megadásra kényszeríted.
Remélem segíttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!