Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Lehet hogy vicces de a tömegnö...

Lehet hogy vicces de a tömegnövelőtől össze megy a farkad valamennyire? Xd:O

Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 20:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
dejóneked
2013. máj. 23. 18:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha nem kokszolsz, vagy szedsz tesztoszteront, akkor nem.

Amitől impotens lehetsz, az az, hogy szeded a tesztoszteront, vagy tesztoszteron tartalmú szarokat, hogy az izmaid gyorsabban nőjjenek, regenerálódjanak.

Ekkor a heréid hozzászoknak, hogy nem kell termelni tesztoszteront, ugyanis a szükséges tesztoszteronmennyiség többszörösét veszed magadhoz,ettől kezdve lépnek fel a potenciai gondjaid, ekkor ha férfi vagy, a tested elnőiesedhet, vagy nők esetében elférfiasodhat.

(pld. férfiaknak megnő a mellük, impotensé válnak, nők pedig kopaszodnak, szőrösödnek, ilyesmik.)Remélem megválaszoltam a kérdésed.:)

Amúgy meg ne szedj ilyen szarokat. Naturálba menj fel.

Hozzászokik a tested, onnantól nem lesz soha természetes izmod, ha meg pénzelni nem tudod, sokkal jobban fog zavarni, hogy lefogsz, mint ha naturálba mennél fel, viszont 3cm-mel kisebb a bicepszed pld.

2013. máj. 25. 18:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Igy van !

Utolsó megválaszolta,épp most jöttem haza strongman versenyről,hát amit ott láttam......

2013. máj. 25. 19:13
 14/14 A kérdező kommentje:
oké köszi:)
2013. máj. 26. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!