15 éves vagyok és most fogok először vizsgázni karatéból. Én a csíkért fogok vizsgázni, vagy már a sárga övért?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 21:21
11/16 anonim válasza:
14 év alatt csíkra a felett már övre,legalábbis nálunk így van
12/16 anonim válasza:
Ha övért mész akkor az edződ kókler és a karatéd sz*rt sem ér.
14/16 anonim válasza:
A csíkért a legtöbb helyen a 12 évnél fiatalabbak vizsgáznak, mint nálunk. Mindenhol amúgy más a vizsgázás az övekre. Általában 4 hónap után lehet a sárgára, aztán megint 4 hónap a narancsra, 4 hónap a zöldre, és innentől 1-1 év a többire, de néhány övből, mint a kékből és a barnából, meg persze a feketéből többször is kell vizsgázni, mert több fokozata van.
15/16 A kérdező kommentje:
Sárga övre vizsgáztam.:)
A következő vizsga decemberben lesz.Nálunk úgy van,hogy a kékből kétszer,a barnából pedig háromszor kell vizsgázni.
2013. júl. 7. 20:36
16/16 anonim válasza:
Elméletileg csíkért mész.
Egyébként ne legyél türelmetlen, majd ha kellő igyekezettel és szorgalommal tanulsz, eljön a sárga öv is. :) És tudod. Van a Karate Do. A karate útja, amit végig kell járnod, persze csak ha akarsz. De ha engem kérdezel, én amondó vagyok, hogy nem csak az övszín számít, hanem a tudás is. Félre ne értse itt valaki, azért az övszínért persze mindenki megdolgozik, az egy eismerés. De mégis... Volt egy olyan ismerősöm, aki kyokushin karatézott, és fehér övvel már a tanárát is elhajította a terem másik végébe. Érted, hogy mire akarok kilyukadni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!