Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ki tudna szponzorálni gokartoz...

Ki tudna szponzorálni gokartozáshoz?

Figyelt kérdés

Nekem csak a gépet meg a felszerelést kéne megvenni. A többit tudjuk állni.

Még nem mentem rendes versenyen. De ahol voltam pályákon ott mindig nagyon jól mentem. Ezt mondták is. Majd megyek tesztre Kecskemétre. A motorsportokhoz értek (nagyon) , mivel 6 éves koromtól volt már motorom, azzal nagyon jól,gyorsan,ügyesen mentem. És még volt 3 kerekű nagyon gyors motorom. Pont ma voltam ebben az évben előszür gokartozni, és látszik nem felejtettem semmit ;) . Sokat szimulátorozok, hogy ne felejtsek el semmit, és látszik is.

Válaszokat előre is köszönöm!

2013. máj. 17. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Leírás alapján szerintem majd én foglak.
2013. máj. 17. 18:24
 2/5 A kérdező kommentje:
A viccet tegyük félre.
2013. máj. 17. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem is ez érdekelne mert én is gokartversenyző akarok lenni
2013. máj. 18. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Komolyan azt hiszitek, mert mentek egyszer gokarttal, akkor szponzorálni fognak?

Ess vissza a földre.

2013. máj. 19. 17:58
 5/5 anonim válasza:

Nekem csak a gépet meg a felszerelést kéne megvenni. A többit tudjuk állni.

Ezen kivul nem is marad tul sok kiadas. Mivel gondolom nagy versenyzo leszel kulobmozo helyekre jarnak versenyre szoval elkell szallitani a szponzoralt verseny geped a helyszinre. Ez lehet akar jelentos kiadas is. Tankolni kell,felszeres alatt a gumi/alkatresz cseret is erted? Versenyre a nevezesi dij is lehet szamottevo kiadas es meg sok sok mas letezik. Nem tudom hany eves lehetsz de egy tapasztalt es valoban belevalo versenyzo/motoros nem igy jellemzi a tevekenyseget. Szerintem szallj le a foldre es szimulatlrozgass tobbet!

2018. júl. 9. 00:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!