Szegeden TaeKwonDo klubbot keresek. Valaki tud javasolni egy színvonalas klubbot? Az interneten találtam egy ITF Clubbot (Club-Dynamic), de a vezető edző alkatával kétségeim vannak, valamint az e-mail címe miatt nem látszik komolyan vehetőnek.
18 éves fiú vagyok, Genetikailag hajlékony, viszont nem lettem kinyújtva, így a spárgához hasonló elemek nem mennek.
Van értelme mindezek ellenére elkezdjek TKD-zni?Mi alapján kit javasolnátok?Költségekbe, elvárásokba betudtok vezetni?
Válaszokat előre is köszönöm!
Hát nézd:
Van egy karatemester ismerősöm. Az ember nem túl magas, de 100+ kiló fölött van a testsúlya, tehát ún. alkatilag nem túl meggyőző laikus embernek. Mégis amikor volt szerencsénk vele edzeni, a nyújtásnál, fogta, és felrakta a lábát az 190 magas gyerek vállára. Szerencsétlen srác meg már lábujjhegyen állt, de meg se kottyant a mesternek, olyan hajlékony volt. Néha látom gyakorolni, hát olyan dolgokat csinál, hogy tátva marad tőle a szám. Pedig nem az a fajta vagyok, akit le lehet venni a lábáról egy huszadrangú kung fu filmmel...
Szóval ez az alkati kérdés rettentő nagy hülyeség. Egyes emberek nagyon nagy meglepetéseket tudnak okozni. Menj le és a vezetőedző mozgását nézd, meggyőző-e ne pedig az alkatát...
Szia,
én is itt taekwondozom és csak ajánlani tudom a klubbot. 3 ezer forint a tagdíj és akár heti 5 másfél órás edzésre is mehetsz hetente. Nagyon jó hangulatúak az edzések, igazán jó a csapatunk. A mesteresek nagyon színvonalas edzéseket tartanak és a fent említett mester nagyon nagy tudással rendelkezik. Amennyiben kérdésed van írj nyugodtan, vagy gyere el egy edzésünkre, amennyiben még nem voltál.:)
Várunk szeretettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!