Mennyire jó ez az airsoft fegyver? Gyors segítséget!
Készülök venni egy shotit, másodlagosnak. Találtam is egy jó fegyvert, vagyis remélem jót. Szerintetek milyen?
AGM 003 Long Shotgun: [link]
Rosszat egyáltalán nem hallottam róla, de jót se igazán. Szerintetek?
Figyel, ez a tipikus "Nem a legjobb, de tartogat meglepetéseket"
Tehát ez az egyik legolcsóbb Shotgun, de árához képest abszolút oké.
Ilyet használtam, csak a rövidített verzióját, csak egyszer leesett úgy a harmadik magasságából és sejthető, mi lett vele...
Összegezve: Ne várj tőle sokat, de akkor csalódni sem fogsz benne.
Elmegy kategória.
Értem, köszi. Egyébként van egy shotim. ASG M65 Long. Jó lenne, csak egy cqb-n mikor fordultam be sarkon... kettétört, a tus és a test találkozásánál. Pont így mint a videón. http://www.youtube.com/watch?v=haj9bQwkvJY
Mivel sima ragasztással nem sikerült a javítása, így feladtam és másik fegyvert keresek. De, ha sikerülne megjavítani, akkor más lenne a helyzet :) Nem kellene kidobni 15ezer forintot...
Csapattársam mondta, hogy hosszabb acélmerevítő + ragasztás és még pár évig bírni tudná. Én ezt nem tudom megcsinálni, a szerelő aki speciálisan fegyverek törésének kijavításával foglalkozik az nagyon messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!