Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szedni szeretnek Brutal...

Rocco80 kérdése:

Szedni szeretnek Brutal Anadrol tablettat es kerdeznem, hogy keverheteme meg Creatin tablettaval, Aminoval es D-Anabolic tablettaval, persze bő proteinnel!?!? Aki tud ebben segiteni nekem, kerem irjon! Hogyan szedjem es melyikbol mennyit!?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 21:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

akkor van értelme az anadrolnak, ha elmúltál 30 éves. Előtte pénzkidobás. Kellene rendes tömegnövelő étrend is, anélkül nem sokra mész tápkieggel sem. Edzés után mehet tejsavóprotein +40-50g gyors ch (pl dextróz).

Proteinből is mehet annyi edzés után, hogy testtömeg x 0,5g legyen a fehérjemennyiség. Azaz pl egy 60kilós embernek kell edzés után 30g fehérje, ami kb 40g fehérjekészítményben van meg.

Reggel is mehet egy adag a zabpehelyhez. Kreatinból kellene 6 nap feltöltés kb 0,3g x ttkg. Pl ha napi 20g-ra jön ki, az menjen be 4 x 5grammos adagban, mad szintentartáskor ennek a fele is elég.

A töbi cucc adagolását meg kell majd néznem.

2013. ápr. 25. 21:51
 2/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat!Es varom a tobbi cuccra is az adagolasi vlemenyedet!
2013. ápr. 26. 21:37
 3/14 anonim ***** válasza:
Oks, mobilon vagyok már, reggel leírom.
2013. ápr. 26. 21:41
 4/14 A kérdező kommentje:
Azt is tudod,hogy a brutal anadrolnak olyan hatasai es mellekhatasai vannak mint a sima anadrolnak??
2013. ápr. 26. 23:04
 5/14 anonim ***** válasza:

Én csak a Brutal Anadrolt ismerem, más ilyen hasonló nevű tápkieget nem ismerek. Mivel ez csak sima étrendkiegészítő, tesztó optimalizáló, nem kox, így nincs mellékhatása, de nagyon hatása sem. Főleg nem 30 éves kor alatt, mikor még maxon van a tesztótermelésed. Én próbáltam 40 évesen, de akkor sem éreztem semmit tőle.

Ja, ha mégis használnád, akkor napi 3 szem kellene, vagy mehet egyben is reggel vagy 3x1 szem étkezésenként elosztva.

Aminosavakat bármikor ehetsz, ihatsz, legjobb edzések előtt és után, esetleg még este is jól jön.

A D-anabolic-ról sem találtam semmit. Nem is merek ilyen tápkieget, ha pedig ez valami kox lenne, akkor nem tudok ez esetben tanácsot adni, max azt, hogy ne szedd. Én is naturál vagyok, így is lehet fejlődni.:)

2013. ápr. 27. 06:08
 6/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt!En 33 eves vagyok es angliaban dolgozom a D-Anabolicot itt rendeltem es azt volt irva nem steroid!A Brutal Anadrol pedig lehetseges alkat fuggo is!?
2013. ápr. 27. 14:56
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen, lehet alkatfüggő, illetve lehet, hogy még nekem elég jó a tesztó termelésem, így nem tudja növelni
2013. ápr. 27. 16:39
 8/14 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnank beszelni telefonon valahogyan valamikor?Ha itt nem is,de emailbe eltudodkuldeni az elerhetoseged rocco2380@freemail.hu ??!!
2013. ápr. 27. 17:39
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát telón sokba lenne külföldre telefonálni, de itt privátban bármikor írhatsz, válaszolok, ha tudok segíteni.
2013. ápr. 27. 17:43
 10/14 A kérdező kommentje:
Rendben!En csorgettelek volna innen!Ha gondolod ird emailbe!
2013. ápr. 27. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!