Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Siklóernyő vagy sárkányrepülő?...

Siklóernyő vagy sárkányrepülő? Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni... a sárkányrepülő alatt a gyalogsárkányt értem.
2013. ápr. 24. 13:33
 1/3 A kérdező kommentje:
Mindkettőnek elég alaposan utánanéztem, elég jól ismerem az előnyeiket és a hátrányaikat... keret és idő is lenne mindkettőre... a sárkány eleve jobban vonz, viszont nagyon zavar, hogy nehéz szállítani, nem mobilis, időigényesebb, és kevésbé társasági dolog...
2013. ápr. 24. 13:39
 2/3 anonim válasza:

Mindkettőnek vannak előnyei, hátrányai. Inkább a te lehetőségeid és igényeid alapján kéne dönteni.

Kb mint motort vegyek, vagy autót.

2013. máj. 27. 23:39
 3/3 anonim válasza:

A sárkány előnye, hogy erősebb szélben is tud repülni, mivel jóval nagyobb a sebessége. Viszont a sárkányos élet itthon már eléggé nehéz. Kevés a starthely például, így marad a csörlőzés. A sárkánnyal a leszállás a problémásabb míg siklóernyővel a startolás a kis magyar akadós rossz minőségű startolásnak köszönhetően.

A siklóernyő mellett szól, hogy könnyebb szállítani, hiszen egy nagyobb hátizsák méretben elfér. A siklóernyőzéssel belecsöppensz egy pezsgő repülős életbe ami azért jó mert mindig együtt tudsz repülni hozzád hasonló tudásszintű pilótákkal, és könnyebb külföldön repülni. Szerintem nézelődj tovább kérdezz bátran embereket mind a két oldalról, mert előnye/hátránya mindkettőnek van, de szerintem siklóernyőzéssel több lehetőséged van a repülésre. (én is ezt mívelem)

2013. júl. 11. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!