Hogy legyek picit magasabb?
Figyelt kérdés
175 cm vagyok és szeretnék - hát nem picit azért - magasabb lenni. Olvastam hogy kell a sok pihenés, rendszeres mozgás, meg a fehérjék szükséglete, emellett én alkalmazom naponta a másfél / 2 óra tornát valamint utána az edzést. Ezzel tudok magamon növelni magasságot? Kérem majd értelmes jó véleményeket és válaszokat.2013. ápr. 21. 14:00
1/5 anonim válasza:
Attól függ, hány éves vagy. Ha még fejlődésben levő szervezeted van, akkor ugrálj, fuss, kosarazz főleg szerintem.
Ha már idősebb vagy, akkor pipiskedj.:)
2/5 A kérdező kommentje:
17 éves, de sokan mondják hogy az ember nem 18 éves koráig nő hanem 21-22 éves korig. :)
2013. ápr. 21. 18:03
3/5 anonim válasza:
Elvileg addig nőhetsz, amíg az örökölt génjeid is működnek. Ez van akinél 19, van akinél 25 év. Ugrálj sokat, kosarazz, nyújtózkodj, biciklizz, fuss. Minden nap ugrálj egyhelyben tízszer-húszszor egymás után megállás nélkül, s mindegyiknél próbálj minél magasabbra felérni(pl palánk alatt).
Egyébként miért akarsz nőni?
4/5 A kérdező kommentje:
Nos annak több oka is van. 1 azért mert a vezeték nevem ,,Nagy'' és a növekedésem kicsit hátrább maradt, azért iskolákban a nevem miatt is mindig kigúnyoltak , Pl: mért Nagy Dániel vagy ha nem is vagy nagy. Erre mindenki elnevezett Kis Daninak. Ezért szeretném lenöni őket , persze nem szoktam foglalkozni ezzel mert nem vagyok az az idegeskedő típus, ezért egyik fülön be másikon ki... 2. Mert szeretem a pankrációt és szeretnék az is lenni,persze ha csak nem változik meg a véleményem és oda azért nagy darab ember kell :), De mondhatok egy harmadik okot is: hogy elég érdekes környék ez a Zala megye. és sok betörés van mostanában, szóval ha valaki ide akarna jönni azt így felnézne rám szerintem nyomban elfutna , ugyan is jóval erősebb lehet akkor már nála. :) nagyjából ezek az indokaim. Persze a Hit is szükséges ahhoz hogy elérj bármit is.
2013. ápr. 21. 19:04
5/5 anonim válasza:
ezen a dolgon a hit sem segít.
de ha ez vigasztal 17-21ig még nőttem 8centit,szóval még nőhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!