Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szereintetek bele kerülnek?

Szereintetek bele kerülnek?

Figyelt kérdés

Szerintetek ha megmäsznäm a Mont Blanc -et akkor bekerulnek valamelyik ujsägba?

Nyäron meg szeretnem mäszni, 16 eves vagyok es egyedul.

Es nem tudom, hogy volt-e ilyen, hogy Eurpa legmgasabb pontjät valaki 16 evesen, egyedul megmäszta volna..

A felreertesek elkerulese vegett, nem, azert szertnem megmäszni, hogy dicsekedjek vele, hanem azert mert en szeretnem megmaszni sajat magambol, szeretem az iylen extrem dolgokat, nem egyszer mäsztam mär magashegyet, normälis välaszokat kerek, ne olyanokat, hogy veszelyes ( mert eddigi csucsom 4000 m volt, ez csak 800 m-el magasabb /igen tudom, olyan magasan nem kicsi a 800 m plussz magassag, de tapasztalt vagyok a hegymäszäsban/ ) , vagy hogy azert szeretnem csinälni hogy menözzek..

Nem en nem menözni szeretnek, nem vagyok az a tipus, nem azert akarom megmäszni igy!

Tehät a kerdesem az lenne hogy ha irnek egy mediänak vagy hasonlo, belekerulne az ujsägba? Hisz minden apro dolgot is bele raknak, ami ennel ( szerintem) kisebb. Szerintetek lenne esely? ( meg egyszer ondom, NEM ezert szeretnem csinälni ezt csak plussz dologkent szeretnem , es ez nemreg jutott eszembe hegymäszäst pedig fel eve tervezem, es most nyäron meg fogom mäszni! )

mert nem tudom, hogy volt-e valaki aki egyedul 16 evesen megmäszta volna..

A normälis väalszokat elöre is nagyon szepen köszönöm!

2013. ápr. 20. 00:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!