Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Konditerembe járok. Tejet és...

Konditerembe járok. Tejet és tojást iszok (turmix). Ha edzés előtt és edzés után még többet iszok az jó fehérjebevitelnek? Reggel nem tudok inni, mert akkor pukizok, azt meg akkor nem kéne. Max. Csak itthon. Szóval nagy baj ha reggel kihagyom?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 15. 23:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ha az a baj, hogy pukizol, akkor a tojást meg a tejet örökre felejtsd el, mer mindkettõ felfúj... ha az étrended rendben lesz, kevesebb lesz a puki is, és a reggelit is kívánni fogod, de amég össze vissza szemetet eszel, változásra se számíts...

neked is csak a Sárgakapszula ebookot tudom ajánlani.

2013. ápr. 16. 09:25
 12/15 A kérdező kommentje:

Szalmonellától nem veszíthetsz izmot! Vagy csak simán lefogytál, vagy akkor szedtél valamit a tojás mellett ami vizesített.

A tojással nincs gondol, csak a tejet nem bírja a gyomrom. Ha jól tudom a laktózzal van bajom. Napi 3 pohárral tudok csak meginni, de azt is elosztva kell innom.

2013. ápr. 16. 14:34
 13/15 anonim ***** válasza:
ezt nagyon rosszul gondolod, szalmonella alatt nem marad meg benned táplálék, ami bemegy az elől hátul ki is jön szinte azonnal, nem hasznosul belőle szinte semmi, és ha 2 héten át alig jut a szervezeted tápanyaghoz, akkor bizony nagyon gyorsan megbontja az izmokat...
2013. ápr. 16. 14:49
 14/15 poiu ***** válasza:

Te kérdezel, vagy vitatkozol? Ha tejérzékeny vagy, akkor egyetlen pohár tejet se igyál. Túró, tejföl, joghurt mehet. Ha tejérzékeny vagy, akkor nézesd meg magadat gluténra, mert sok esetben valójában a glutén intolerancia az elsődleges ok.

Szerintem (de ez kisebbségi vélemény, csak én képviselem) nem tragédia, ha kihagyod a reggelit.

2013. ápr. 17. 07:31
 15/15 A kérdező kommentje:

Ha egy pohár tejet iszok akkor még nincs bajom.

Köszi a választ. Sehol nem találtam, hogy mennyire fontos a reggeli fehérje bevitel.

2013. ápr. 17. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!