Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért ilyen tahó?

Miért ilyen tahó?

Figyelt kérdés

Pl itt: (jogos kérdés volt)

[link]

2013. ápr. 11. 22:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem, de ezt az adagolókanalat elvileg ahhoz a porhoz adták.

Amúgy te valami köcsög, nem fizetek adót és cégem van emberke vagy, hogy nem fogod fel, hogy a magyarok éheznek és fáznak a saját kis lakásukban a kormány miatt?

2013. ápr. 12. 14:15
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem vagyok köcsög, de ugye nem gondolod komolyan, hogy az egy millió termékhez mind külön gyártanak specifikusan adagolókanalat. Egy hangyányit magasabbak lennék a gyártási költségek. Manapság tömegtermelés van a legtöbb helyen, mivel az olcsó. Van pár szabvány azt jónapot.

A liszthez, cukorhoz se adnak adagolókanalat leméred mennyi kell a sütibe és kész. Ez nem egy olyan probléma, hogy a gyártót a krva anyjába kéne küldeni szerintem.

Eleve egy por állagú dologról beszélünk, lehet csapott, enyhén púpos, stb. Ha tömörödik mindjárt plusz pár gramm fér bele. Ha izomból megtömködöd, lehet 20 grammot is beletudsz rakni, és ki tudja mennyire tömörödött vagy lazult a dobozban. Itt 7 grammokról van szó, nem 30 dekáról, kicsit nehezebb belőni, amúgy nem biztos, hogy szarul érzik majd az izmaid magukat, ha 12 grammot kapnak.

És megnéztem a terméket a shop.builder.hu-n, és legalábbis neten nem 1 adagolókanálra írják, hogy 7 gramm, hanem 1/2-re.

2013. ápr. 12. 15:01
 13/16 anonim ***** válasza:

Ja, ha te éhezel és fázol, akkor szerintem ne bcaa-ra költs.

Mert fontossági sorrendben elég hátul van. Hobbi szinten szerintem nem is nagyon kell.

2013. ápr. 12. 15:03
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem én írtam ki a kérdést.

Csak kicsit fura, hogy én is meg feleségem is napi 10-12 órát dolgozunk, egy közepes méretű cégnél és alig tudunk megélni.

Ja, és mi nem takarítók vagyunk.

Kicsit nézz már körül az országban. Hogy is néz ki itt minden!?

2013. ápr. 12. 21:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy nagy a jólét.

Csak valaki mással se tud foglalkozni, mint hogy a kormány így, a kormány úgy. A legtöbb embernek úgysincs beleszólása a dolgok folyásába, viszont ha minden nap ezzel foglalkozol akkor a saját életedet keseríted meg.

2013. ápr. 12. 21:23
 16/16 A kérdező kommentje:

Ez igaz, de mégis, hogy ne foglalkozzon az ember azzal, hogy máshol 20%-ot (vagy kevesebbet) kell fizetni itt meg 27-et.

Meg ugyebár nehéz nem észrevenni, hogy minden egyre csak drágább.

Na, de ne is foglalkozzunk ezzel!

2013. ápr. 12. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!