Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért ilyen tahó?

Miért ilyen tahó?

Figyelt kérdés

Pl itt: (jogos kérdés volt)

[link]

2013. ápr. 11. 22:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Lol :D Abszolút jogos volt szentem is! az, Tahó!
2013. ápr. 11. 22:58
 2/16 A kérdező kommentje:
Ha valaki mondjuk nem túl gazdag (kormányunknak hála) és kiszámolja, hogy mennyire van pénze, akkor elég nagyot koppanhat, ha mondjuk 1-2 héttel előbb fogy el.
2013. ápr. 11. 23:01
 3/16 anonim ***** válasza:
na ja, erről nem is beszélve! PF! MEkkora köcsögség! LEhet, hogy az a köcsög rakta bele a nagyobb kanalat! :D ÉS azért olyan pipa! :D
2013. ápr. 11. 23:06
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha megmérted, hogy 12gramm, akkor szerinted jó a dobozon írt 7gramm és aszerint kell számolni? Ha megmérted és 12, akkor TIZENKETTŐ gramm egy adagolókanál (feltéve, ha nem vizesedett be vagy ilyesmi, de azt gondolom lehetne látni). Szerintem nem bonyolult, hibás az adagolókanál, ez az első amit meg kell nézni minden táplálékkiegészítőnél.
2013. ápr. 11. 23:08
 5/16 anonim ***** válasza:
én most belehallgattam egy videóba, ahol ez a bunny beszél, és hát eléggé tapló a hanghordozása.
2013. ápr. 11. 23:18
 6/16 anonim ***** válasza:
Hát, azért aki okosabbnak vallja magát egy kenyérpirítónál, annak illene magától is rájönni a válaszra. Ezért.
2013. ápr. 12. 10:01
 7/16 anonim ***** válasza:
Én egy olyan blogbejegyzést és a kommenteket olvastam el, ahol az izomdiszmorfiáról volt szó, buny is kommentelt oda, és sokadszorra sem értette meg, hogy az izomdiszmorfia nem azonos a testépítő életmóddal, ahogy az anorexia sem a sovány testalkattal, és "izomból" ment neki újra és újra a blogírónak.
2013. ápr. 12. 10:02
 8/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk most rákerestem, nem is tahó a csóka, hanem jó arc, csak hülyeségre hülyeséget alapon tolja, ezt nézzétek:

[link]

2013. ápr. 12. 10:09
 9/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ez mekkora :-))))

Meg ez:

[link]

2013. ápr. 12. 10:14
 10/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk aki már bcaa-ra költi a pénzét, annál csak van otthon egy gramm pontos konyhai mérleg, már nem azért.

Nem kéne mindig a kormányt, meg a világ cégeinek titkos társaságát okolni, hogy nincs pénzed.

Megméred, látod, hogy 12 gramm, és ezentúl vagy méred, vagy megjelölöd az adagolókanalat ott ahol még 7 gramm.

Tényleg egy filléres műanyag térfogat alapú adagolókanáltól azt várod, hogy minden por állagú termékre mindig egy egzakt tömeget adjon???

2013. ápr. 12. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!