Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » AirSoft segítség!?

AirSoft segítség!?

Figyelt kérdés

Röviden:Én az M4A1-mellett maradok,és én ezt a fegyvert néztem ki magamnak. [link]

Én már biztos,hogy M4A1-est fogok venni,de még az érdekelne,hogy megéri-e ennyiért,jó honlapról rendelem-e,ha nem dobálom homokba vízbe sárba és szépen karbantartom akkor körülbelül mennyi ideig tart egy ilyen fegyver,ez amit linkeltem fegyver ez milyen márka?Csak ennyit ír: Colt M4A1,és hogy ha linkeltek is oldalakat hogy ezt vegyem meg akkor kérlek titeket hogy max: 50-ezer ft.Ja és még annyi,hogy ha tudnátok akkor kérlek magyarázzátok el nekem,hogy milyen az a bevizsgáltatás,és hogy kötelező-e megcsinálni,meg hogy miből áll.És még annyi,hogy egy AirSoft-ban a márkáján kívül még mit kell nézni a leírásba úgy értem,hogy milyen alap követelmények vannak egy ilyen árkategóriás fegyvernél,és hogy mi a legfontosabb?

Nagyon szépen kö szönöm a válaszokat!

2013. ápr. 10. 15:28
 1/2 Franchi válasza:
Szia, sajnos nem tudtam megnyitni a linkedet...ez az oldal nagyon drága, sok náluk az átcsomagolt fegyver, és így rádobnak 10 ezret. Magáról a fegyverről nem tudok sokat mondani nem ismerem, de ha jól tudom 50e ért M4A1 et nem nagyon lehet kapni (de lehet rosszul tudom)! Bevizsgáltatás kötelező, azzal igazolod ho nem éles fegyvered van, meg hogy beletartozik a légfegyver kategoriába. ezt elméletileg minden boltank kötelező adni, de nem rég rendeltem centrumról, és ott például nem adtak... (rugós sniper volt) Egy ilyen fegyvernél hát belső alkatrészek fém...lehetőleg minél több külső része is, de ez annyira nem fontos....Lehetőleg V3 GB e legyen ( márha M4A1 eseknek van ilyen GB jük már.... többet nagyon nem tudok... remélem tudtam segíteni
2013. ápr. 11. 18:56
 2/2 Jakus Tamás ***** válasza:

Üdv! Nos először is a termék amire utalsz vagy nem létezik vagy a link hibás. Ezt sajnos nem tudom.

Airsoft fegyvernél nagyon sok dologra oda kell figyelni. Első a márka. Well, galaxy, ezeket kerüld messziről. ( Mondjuk a Galaxy Mp5 igazán nagyszerű fegyver) Utána a fém-műanyag arány. Ha egy fegyvernek csak a gear box-a fém az már nem túl jó de még elviselhető. de ha az is műanyag nem érdemes rá költeni. FPS érték. egy valamire való AEG fegyver 350 FPS alá nem megy. Tartozékok. Az sem mindegy hogy 1 tárat és aksit kapsz a fegyverhez vagy épp 3 tár, red dot stb. Mindenképp állítható hop up-al kell rendelkeznie. Törésmentes!!!! Ez nagyon fontos. se kívül se belül ne legyen eltörve, megrepedve mert csúnyán megütheted a bokád vele.

Ennyit a követelményekről.

vannak olyan oldalak ahol nem vizsgáltatják be a fegyvert kötelező jelleggel de pl ahonnan te akarod rendelni ott igen. Mellesleg nem épp a legolcsóbb oldalt választottad de a te pénzed. Ha a fent leírtak alapján választasz fegyvert és odafigyelsz rá, úgymond szakszerűen használod sokáig bírni fogja de azért ezek sem örök életűek 2 éven belül úgy is kell majd egy teljes generál hogy visszanyerje újszerű állapotát. Ó igen. www.softair.hu ha mindenképp m4-et akarsz venni itt találhatsz eleget akár 50 ért is. használtan ugyan de a legtöbb ember normális, nem ver át. Viszont neked is úgy kell hozzáállni hogy ne tudjanak átverni.

2013. ápr. 13. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!