Hogy lehet ekkora bunda már a boxban is?! Mit szólsz hogy Erdei kikapott?
"Hogy lehet ekkora bunda már a boxban is?!"
Ki kell hogy ábrándítsalak. Itt már nem a teljesítményt mérik, itt már a pénz az ami eldönt egy meccset nem a tiszta fölény. Lehet még egy KO-val sem nyerhetett volna Zsolt. Ez ellen sajnos nem lehet mit tenni. Nem ez az első ilyen eladott meccs...
Ettől függetlenül akkor is ő Madár, ha veretlen ha nem, ha megnyerte a tornát ha nem, és szerintem neki nem kell már bizonyítani senkinek...
Szó szerint nem tudom idézni, de lényegében a következőket: ő úgy számolt a 8. menetig, hogy az orosznak max 1-2 menete van, ami az övé és az alapján boxolt, nem kockáztatott. Aztán amikor meghallotta, hogy 4-4-re -k*rvanagy idézőjel-(ezt nem mondta)"egyenlőre álltak", akkor meghúzta a végét, és úgy érezte, hogy jobb, ezért ment annyira a végén.
Meg azt, hogy felhívta a nevét elfelejtettem, de fontos boxszakértő magyar ember, és mondta, hogy neki kellett volna nyernie, és gratulált :)
Meg hogy mindenki fel van/volt háborodva és szerinte ez mutatja, hogy övé volt a győzelem joga, stb.
Meg mondta, hogy boldog, mert szerinte sikerrel járt, de persze csalódott is.
Válaszolt a rajongói SMS-re, miszerint a szemü(n)kben még mindig veretlen. Kicsit a fiáról, aki már várja a locsolkodást, köbö ennyi. :)
ez tényleg szemétség volt,de a profi bokszban nem ritka ez.
az egész úgy nézett ki,hogy egy felhozó meccs lesz,és végül tényleg az lett belőle,csak az orosznak.
ez azt mutatja,hogy semennyire nem tisztelik a szervezők erdei munkásságát és elért eredményeit,sőt szerintem nyíltan el is mondhatták neki,örüljön,hogy felléphet némi lóvéért,mint kiöregedett bokszoló.
sajnos ilyen rendezvényekkel vetélkedve,mint a k1,mma,vagy bokszon belül maradva a bigger & better,nincs esélye és tisztelete a rendes ökölvívásnak,max ha leütik egymást látványosan 1 percenként.
és ezt a tényt erdei mendzsmentjének-már ha van még-is tudnia kellene,mert régen is ezért voltak bukták,mert túltechnikázta,visszafogta a bunyót.
egy visszatérést meg verekedéssel,leütéssel,szenvedéllyel kell felejthetetlenné tenni.
ettől függetlenül a meccset vitte egyértelműen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!