Mit gondoltok Dél Korea 2002-es világbajnoki szerepléséről?
Figyelt kérdés
Megnéztem a mérkőzéseiket, és nem tudok dönteni arról, hogy tényleg buda volt e vagy sem. Portugália ellen az a 2 piros lap nagyon elgondolkodtatott, viszont Park J.S. gólja zseniális volt, + Németország ellen is sokáig pariban voltak. Ti mit gondoltok?2012. okt. 6. 18:15
1/4 anonim válasza:
Bunda, hazai pályán nekik fújtak és ennyi. Sajnos jó pár nagyobb ország is áldozata lett ennek..
2/4 anonim válasza:
A futball történelem legnagyobb csalása volt, undorító volt, hogy mennyire látványosan csalták el a meccset az olaszok, és utána a spanyolok ellen is!
3/4 MrPifta válasza:
magukhoz képest jók voltak, de pusztán önerőből nem jutottak volna el addig
4/4 zétike09 válasza:
Die Bund!
Nem láttam de olvastam hogy nagy bírói segítséggel nyertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!