Simonnal terepen motorozni?
Figyelt kérdés
jelenleg van egy Simson s51N-es motorom.
karbulátorom:16n1-11
sajnos azt nem tudom hogy mi gyári és mi nem, mert egy tanárnőtől vettem, aki egy bácsitól vette. Jelenleg aszfalt gumi van rajta. focipályán szoktam vele járkálni. hogy készítsem fel a terep "módra"?
2013. márc. 26. 08:31
11/13 anonim válasza:
Hát akkor jó úgy ahogy van. Hogyha nem érzel semmit hogy alakítani kéne rajta akkor azon nem is kell. Egy enduro kipufogós simson szerintem bőven elég a fűbe. Persze jobb ha erős. A karbin nem úgy állítasz hogy terep vagy utcai mód. Egy gyári 4-es váltó, esetleg 60-as henger, hozzá tervezett hengerfejjel (neadjisten minituninggal) sokat jelentene rajta biztos. De ha nem értesz hozzá inkább ne nyúlj bele.
16:34-es voltam
12/13 anonim válasza:
két jó gumival teljesen jól el lehet járni vele erdőben.. én rengeteget járok erdőbe a schwalbe-mal nem kímélem de nem volt még probléma... annyi hogy jó gumik vannak rajta meg nekem elöl hátul 4cm-t emg van emeleve de egy s51-el is ellehet járni sőt élvezetes!! nagyobb géppel is mentem már és valóságban télleg sokkal jobban lehet vele haladni.. de simón a kisebb sebesség is durvábbnak hat :D
13/13 anonim válasza:
miért akarsz egy Simsonnal endurózni? Ez olyan mintha robogóval akarnál elindulni a Dakar-on :D A Simson az sima útra van tervezve, nem arra hogy földúton ribold, ha terepezni akarsz, akkor vegyél egy arra való, arra tervezett motort. Ez az én véleményem, nem muszály rám hallgatni, de azért mindennek van egy rendeltetés szerű használata, amit a normális ember betart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!