Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Simonnal terepen motorozni?

Simonnal terepen motorozni?

Figyelt kérdés

jelenleg van egy Simson s51N-es motorom.

karbulátorom:16n1-11

sajnos azt nem tudom hogy mi gyári és mi nem, mert egy tanárnőtől vettem, aki egy bácsitól vette. Jelenleg aszfalt gumi van rajta. focipályán szoktam vele járkálni. hogy készítsem fel a terep "módra"?

2013. márc. 26. 08:31
1 2
 1/13 gelazso ***** válasza:
az igazi "extrem sport" ha ezzel mész úgy ahogy van terepen.
2013. márc. 26. 08:34
 2/13 A kérdező kommentje:
oké! sajnos terep gumim nincs, majd szerzek. nem akarok olyan nagyon gyorsan menni, csak ha elmegyünk valahova, ne a utolsó legyek :(
2013. márc. 26. 08:37
 3/13 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Minden további nélkül lehet, csak szólj Simonnak, hogy kapaszkodjon jól.
2013. márc. 26. 08:57
 4/13 A kérdező kommentje:
Simon-t még észre sem vettem :D de azért jó vicc volt! ki lehet ezt javítani?
2013. márc. 26. 13:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem S50-esem van, szinte állandóan erdőben megyek terepen, elég durván is. A motorblokk néha lekoppan, de inkább a sztender, a kipufogó is már be van horpadva mivel nem enduro, hanem alul megy el simán. A blokkról a kipufogócsonk is kicsúszott már egyszer egy erősebb ütéstől, szétment a pereme. :D Ja és terepgumi sincs rajta, sima utcai. Egyszer sikerült olyan agyagos sárba vinnem, ahol elöl-hátul bekente a sárhányókhoz, hogy alig tudtam tolni is. A végén főtengelytörés lett belőle, elcsavarodott az egész. :( De azóta kitűnő!
2013. márc. 27. 22:38
 6/13 anonim válasza:
Simsonnal ne akarj terepen motorozni. Jobban mondva akarhatsz, de teljesen alkalmatlan arra. Ha simsonos haverokkal motoroztok földúton fűben stb nem árt rá egy enduro könyök, ha sárban is akarsz akkor az első sárvédővel is csinálni kell valamit mert rögtön beragad a sár. Blokkba nem nagyon nyúlnék a helyedben, de ha mégis akkor egy gyári 4-es váltó kellene bele. A terepgumi úgy gondolom alap. Különben így már ráérezhetsz, úgy érzed egész gyors vagy, de ha kipróbálsz egy igazi endurot az teljesen más érzés, és sokkal gyorsabban tudsz menni teljesen biztonságosan is. Ha tényleg terepezni akarsz inkább vegyél valami kis endurot. Akár 50-est is.
2013. márc. 29. 16:34
 7/13 A kérdező kommentje:
Venni semmire sincs pénzem. Meg nagyjából úgy értettem hogy csak sima füves részen, egyenes földút! Ilyen bukkanós részen nem akarok menni!! Arra gondoltam hogy valami a motoron kell-e változást végrehajtani ha füvön, egyenes földút, vagy valami kicsit sáros részen bírjak menni!? PL: a karbin hallottam olyat hogy állítani kell?
2013. márc. 29. 18:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Simán lehet Simsonnal terepezni, csak kicsit át kell építeni. :D http://www.youtube.com/watch?v=_qWLwmLCD2Y
2013. márc. 29. 19:22
 9/13 A kérdező kommentje:
Oké, de én nem ilyen durva terepen akarok. csak sima földúton, nem is akarok rajta ötszázzal menni!
2013. márc. 30. 08:18
 10/13 anonim válasza:
a videóban hallani, h némelyik Simson ki van hegyezve,de a könnyűterepet elbírja, trialozni meg ne akarj vele
2013. ápr. 1. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!