Zaly kérdése:
Megéri boxkesztyűt a neten venni?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy 30 Ron ost kb 2.000ft ,de megérné vakon megvenni?2013. márc. 14. 15:26
1/3 anonim válasza:
Én 3500ért vettem anno Vaterán Lonsdale kesztyűt, vadonat újon igaz azt egy bolt árulta, gondolom régebbi gyártmányok voltak és azért adták ilyen olcsón. Viszont rendeltem mikróhoz forgótányért is és az darabokra törve érkezett. Bár a kettőnek semmi köze egymáshoz szóval szerintem igen, érdemes neten venni.
2/3 A kérdező kommentje:
Mit ajánlasz a legjobban, mert nagyon olcsón kellene a lehető legolcsóbban 4 párt vagyis 4 kezstyüt?
2013. márc. 14. 18:57
3/3 anonim válasza:
Ezt tudom ajánlani:
sport.vatera.hu/kuzdosportok_harcmuveszet/felszereles_kiegeszito/kesztyu/lonsdale_box_kesztyu_1718379323.html
Nekem is ilyen volt csak pirosban, valamint egy Kempos ismerősöm is ilyet használt edzésen, nagyon strapabíró, és az ára sem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!