Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintek megéri?

Szerintek megéri?

Figyelt kérdés
Olyantól kérdezném aki szteroidozott már hogy nagy az esély az inpotenciára csak pár hónapig hétig csinálnám megéri? jó tapasztalaom van gyúrásból nem vagyok kezdő
2013. febr. 19. 20:23
 1/8 Body-Builder ***** válasza:
Nos én nem nyomtam de tapasztalatom van ! impotenciát okoz! pár hónap? mit értesz ez allat? amitöl még minden fog működni az kb egy kúra az az 6-10 hét szteroid tol függ és az eröségétöl hány mg!minden esetre eredeti szteroid nicns szal nem tudod h mit kevernek bele itt gondolok anabol danabol,deca,oxy,meg ijen szarok! és nem éri meg mert amit felszedsz le is megy söt sokkal csunyább leszel testalkatilag!ja és ismertem olyat aki 50 szem anabolba bele halt :) nem tudni mit kevertek bele !shufni ba csináják ezeket aszteroidokat
2013. febr. 19. 21:34
 2/8 A kérdező kommentje:
napi 4x anabolt szednék be 3 héten keresztül és akkor? Nekem haverom csinálja és azt mondja nem okoz inpotenciát bár tudom ez ember függő is
2013. febr. 20. 12:58
 3/8 Body-Builder ***** válasza:

azzal sokat nem fogsz elérni mivel körülbelül 30-40 mg kell belőle ami 6 szem ez még nem is lényeges! 3 hét az semmi z anabol esetében 30mg kell 10 hét ha 40 mg akkor úgy 6-7 hét!

hogy láthassd magadon a változást aztán 6 hét szünet! amilyen menyiségben te szeded max egy kicsit fájni fog az oldalad meg kicsit be esik a szemed! és 3 szemesével olyan 2 hét allat rád rak kb 2 kg ha betartod nyomod 6 hétig 40 mg-al akkor olyna 6-8 kg izmot pakol rád amiből 3-4 meg marad ha meg marad egyén függő!ha annyira szteroidozni akarsz akk kezdj szurissal itt a decá-t vagy a susit ajánlom és majd ez után levezetés képpen jöhet az anabol! egyébként anabol bol kb 250-300 szemtől lehet jól kinézni mivel csak 5mg sokat kell belőle szedni! ja és ilyen 2,3 ezer ft os szart ne vegyél mert nem nem eredeti nem tudod h mit kevernek bele ! :) de ez az adag amit te akarsz adtól nem lesz semmi bajod nyugodtan szedheted :) de meg eshet h impotenciát okoz akár ilyen kis menyisség is !

2013. febr. 20. 15:23
 4/8 A kérdező kommentje:
impotencia ! ez az 1 dolog zavar csak több mint 2 évet gyúrtam most 4 hónap kihagyás de akkor napi 6 szemet szednék de kis mértékkel kell elszedni ugye? nem egyből elsőnap 6 szem?
2013. febr. 20. 15:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak azért mondom mert nem az alapkotól kezdeném 17 éves leszek nemsokára (1 hónap) és 70 megy melbe ami szerintem egész jó és nemszettem semmit többivel is elég jól bírok...
2013. febr. 20. 15:33
 6/8 Body-Builder ***** válasza:
17 évesen szteroid? na akkor viszont nem éri meg :) egyébként nyugodtan kezdhetsz 6 szemmel regell 2 gyurás elött ugy 1 órával 2 és este 2! 17 évesen hagyd a p**csába nem éri meg!ilyenkor eltudod érni fehérjével tömegnövelővel kreatinnal és multivitaminal 10 hét allat azt amit az anabol pakolna rád különbség? meg marad az izomzat és meg növekszik az erő szinted ami meg marad :) :) és nem kell félned impotenciától! szal ne ugorj bele az anabolba lehet h csábít de a te korodba nincs rá szűkség ilyenkor ha jól csinálod egy pohár víz is fog rajtad! Mikor anniy idös voltam mint te engem is csábitott és rá döbentem h nincs rá szűkség most 18 multam mellbe megy 125 kg testsúlyom 85 kg 174 cm er magas vok és mikor keztem kb 60 kg voltam :) és no kox és jobban érzem magam http://www.youtube.com/watch?v=o9QydE15TCQ szánj erre a vidire 50 percet ás rá döbensz te is sok dologra akár 20 szembe bele lehet hallni! és nézd végig h ezek az emberek mennyit szenvedtek az anabolikus szteroidok végett!
2013. febr. 20. 20:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon sokat segítettél végre 1 értlemes eber!Ja a videót már többször is láttam meg más dolgokat is kerestem meg utánuk néztem de azért gondolkodok az anabolon mert az annyira nem 1 kemény szteroid még és majdnem 2 évet gyúrtam és tavaly nyáron azt vettem észre hogy már nem izmosodok tovább próbáltam többet gyúrni növelni mindenbe az adagot de úgyse ment szóval azért gondoltam az anabolra
2013. febr. 20. 21:12
 8/8 Body-Builder ***** válasza:
azért nem nőttél mert kevés volt a bevitt vitamin és fehérje az étrendedel lesz vmi gubanc :) egyébként az anabol eredeti változata nagyon jó! sőt ha tudsz szerezni eredeti román gyógyszertári naposimot akk azt ajánlom de azt csak úgy tudsz szerezni ha van román ismerősöd és gyógyszertárba dolgozik! ha kicsit komolyaban akarsz anabolozni akkor viszont folyamatosan járj kivizsgálásokra de egy kúra nem a világ vége! és ha csak arra használod h meg indulj akk oké de figyelj oda :)
2013. febr. 21. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!