Küzdősportolók és harcművészek! Mi a véleményetek a magyar karate oktatásról?
Magáról az oktatásról?
-Lehetne rosszabb is, vannak jó edzők azért az országban. DE. A legtöbb helyen versenyre készítenek fel és szerintem ezzel nincs is baj, addig amíg az ember nem hiszi azt hogy most már ő egy Zsánklód Fán Dám és mindenki lever fél kézzel az utcán mert, akkor jönnek a meglepetések.
-Ami szerintem gyászos, az a szervezetek közötti széthúzás. Rendeznek néha ilyen alibi "össz" Magyar Bajnokságot meg hasonlókat de még szervezeten belül is megy egymás fúrása és hátbatámadása. Lehet hogy más stílus, irányzat, kinek hogy tetszik de igazából fontos lenne az összetartás. Szerintem....
Én is azt olvasom h naon nincsenek megelégedve! De ezzel az a probléma h a gyerekek nem tidztelik a seinseit valamint az edző se tud parancsolni a gyereknek! De vannak helyek ahol elég jól oktatják pl. Zalaegerszeg! Én is oda járok és ezen belül is ajánlom a 3 legjobbat:zalaegerszegi shotokan karate egyesület! Itt naon jó az oktatás csak kicsit kivételezősek!
Azato shotokan karate-do egyesület! Ide járok én!
Toriki shotokan karate-do egyesület! Ez azért jó mert kevesen vannak tehát jól megtanulják a gyerekek!
Ercsiben is vannak jó egyesületek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!