Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hol van lehetőség Budapesten...

Hol van lehetőség Budapesten falmászásra, netán még edzésre is?

Figyelt kérdés

Én a XVIII.ker-ben lakom, de minden budapesti falmászó hely érdekel.

Van ebből edzés is? Rendszeres edzés, edzővel stb.

Hol lehet kapni falmászó cipőt? Nekem 48-as kéne, van ebben a méretben is?

Előre köszönöm a válaszokat!

Üdv.

2009. szept. 1. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Én hat éve járok falatmászni, ugyan nem edzőhöz, de így is állati jó és megterhelő, mert ezt nem lehet tanítani, mivel a fogásoknak nincs szabályos elrendeződésük és a speckóbb mozdulatokat pedig el tudod lesni a ,nagyoktól':)

visszatérve a témához, a váci úton a leleh piacnál van egy boulder -azaz kötél nélküli szivacs a talajon falmászás- a pontos címe

Cím: Budapest XIII. Kerület, Váci út 19. (a Lehel térnél)

További információ:           Tel.: 06/1- 270-1183

mountexben vagy decathlonban sztem lehet kapni 48asban is. De nem baj hha szorít eg kicsit, sőt az elején nagyon, majd megpuhul a cipő meg a falon úgyis be lesz hajlítva a talpad.

Remélem segítettem!

2009. szept. 1. 21:31
 2/9 A kérdező kommentje:

szuper! Köszi az információt!

Hamarosan elszeretnék látogatni [link] -ide. Szerinted lehet ott kölcsönözni magnéziát? Egyáltalán kell-e? Ja, és egyébként 16/f vagyok. Kor itt nem számít, ugye? És az nem gond, hogy eléggé merev vagyok?

Üdv.!

Majd jövök oda hozzátok is!

2009. szept. 2. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Kor nem baj, a merevsèg ellen bemelegìtès ès akkor nem lesz gond. Magnèziat kölcsönözni nem hiszem hogy lehet, de nem o

olyan dràga 4-500 forint egy kocka. Ha nem izzadòs a kezed akkor lesz baj. Errôl a teremrôl mèg nem is hallotam, de mindenkèppen elmegyek èn is:)

ui. Én vagyok az elôzô is:)

2009. szept. 2. 22:23
 4/9 A kérdező kommentje:

Ja, én is csak a napokban nézelődtem, mert kedvem támadt az oszt.társaimat elvinni valahova, és akkor találtam. És szerintem egész olcsó is.

És az a pálya, ahol te vagy, az ilyen szabad-pálya, vagy milyen az? Ha nem, mennyibe kerül?

2009. szept. 3. 06:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Ahol én vagyok az egy mászóterem. Időponttól fuggően változó az ár 600-1000 ftig terjed talán.
2009. szept. 5. 16:11
 6/9 anonim válasza:
Nekem Everest gym vált be, igényesek a falak , kiemelkedő a társaság...
2009. okt. 7. 19:43
 7/9 anonim válasza:
szikla.hu, Bpi és vidéki műfalak össze vannak gyűjtve
2009. okt. 9. 23:02
 8/9 anonim válasza:

Hamarosan megnyílik: [link]

Készül az ország legnagyobb falmászó klubja!

A csarnokunk két részből áll melyeket egy 4-szer 6 méteres nyílás köt össze. Ez lehetőséget ad arra, hogy a végleges mászófal két lépcsőben készüljön el, elsőként egy 600 négyzetméteres mászó felület.

Cím: 1036. Budapest Fényes Adolf utca 19-21.

2009. dec. 26. 10:10
 9/9 Agócs Tamás Zoltán válasza:

Szia!

Én már 2 és fél éve az Ujjerő Boulder Teremben mászok, illetve ott szervezünk egyetemista edzéseket, de mára már személyi edzést is igénybe vehetsz. Infókat találhatsz a www.ujjero.com oldalon.

Csak ajánlani tudom, a hangulat és az emberek miatt is:)

Üdv.:

A. Tomi

2012. febr. 17. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!