Hol van lehetőség Budapesten falmászásra, netán még edzésre is?
Én a XVIII.ker-ben lakom, de minden budapesti falmászó hely érdekel.
Van ebből edzés is? Rendszeres edzés, edzővel stb.
Hol lehet kapni falmászó cipőt? Nekem 48-as kéne, van ebben a méretben is?
Előre köszönöm a válaszokat!
Üdv.
Szia!
Én hat éve járok falatmászni, ugyan nem edzőhöz, de így is állati jó és megterhelő, mert ezt nem lehet tanítani, mivel a fogásoknak nincs szabályos elrendeződésük és a speckóbb mozdulatokat pedig el tudod lesni a ,nagyoktól':)
visszatérve a témához, a váci úton a leleh piacnál van egy boulder -azaz kötél nélküli szivacs a talajon falmászás- a pontos címe
Cím: Budapest XIII. Kerület, Váci út 19. (a Lehel térnél)
További információ: Tel.: 06/1- 270-1183
mountexben vagy decathlonban sztem lehet kapni 48asban is. De nem baj hha szorít eg kicsit, sőt az elején nagyon, majd megpuhul a cipő meg a falon úgyis be lesz hajlítva a talpad.
Remélem segítettem!
szuper! Köszi az információt!
Hamarosan elszeretnék látogatni [link] -ide. Szerinted lehet ott kölcsönözni magnéziát? Egyáltalán kell-e? Ja, és egyébként 16/f vagyok. Kor itt nem számít, ugye? És az nem gond, hogy eléggé merev vagyok?
Üdv.!
Majd jövök oda hozzátok is!
Kor nem baj, a merevsèg ellen bemelegìtès ès akkor nem lesz gond. Magnèziat kölcsönözni nem hiszem hogy lehet, de nem o
olyan dràga 4-500 forint egy kocka. Ha nem izzadòs a kezed akkor lesz baj. Errôl a teremrôl mèg nem is hallotam, de mindenkèppen elmegyek èn is:)
ui. Én vagyok az elôzô is:)
Ja, én is csak a napokban nézelődtem, mert kedvem támadt az oszt.társaimat elvinni valahova, és akkor találtam. És szerintem egész olcsó is.
És az a pálya, ahol te vagy, az ilyen szabad-pálya, vagy milyen az? Ha nem, mennyibe kerül?
Hamarosan megnyílik: [link]
Készül az ország legnagyobb falmászó klubja!
A csarnokunk két részből áll melyeket egy 4-szer 6 méteres nyílás köt össze. Ez lehetőséget ad arra, hogy a végleges mászófal két lépcsőben készüljön el, elsőként egy 600 négyzetméteres mászó felület.
Cím: 1036. Budapest Fényes Adolf utca 19-21.
Szia!
Én már 2 és fél éve az Ujjerő Boulder Teremben mászok, illetve ott szervezünk egyetemista edzéseket, de mára már személyi edzést is igénybe vehetsz. Infókat találhatsz a www.ujjero.com oldalon.
Csak ajánlani tudom, a hangulat és az emberek miatt is:)
Üdv.:
A. Tomi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!