Milyen quadot vegyek?
Figyelt kérdés
Kawasaki kfx 700, Yamaha raptor 660, Suzuki ltz 400?
Hozzáértő válaszokat várok! :D
2013. jan. 21. 16:19
1/6 dirtboy válasza:
hát én nem vagyok ennek a témának a szakija de elég érdekes felsorolás.
ha már van kes kawa kfx 700ra meg 660as raptorra akkor hogy johet egyáltalán szóba az ltz 400?
minimum egy ltr450 ha már suzukiban gondolkozunk.
raptor 700is lehetne.
nekem a raptor kéne a felsorolásból az bitang,a kfx 700tól lóerőben is több,nyomatékban is jobb és ha jól tudom súlyban is.
2/6 A kérdező kommentje:
én is yamahat szeretnék már régóta, csak most azon gondolkodtam melyiknek lenne olcsóbb a szervizelése:) 700 as raptornak több baja szokott lenni mint a 660 as nak azt hallottam ezért szeretnék azt meg faternak is az volt, csak eladta .. had fájjon a szíve :D
2013. jan. 21. 16:31
3/6 dirtboy válasza:
azért néha oda adhatod az öregnek, mégis csak az apád.
4/6 A kérdező kommentje:
tul messze van.. :D meg kérdezés nélkül eladtam a motorom meg a quadom.. :D most összejött annyi pénz hogy tudok sajátot venni :)
2013. jan. 21. 16:42
5/6 dirtboy válasza:
aztán majd játsszál ilyet
ha már van egy erős,gyors quadod,jetski már nem is kell.
6/6 A kérdező kommentje:
ez egy raptor :D
2013. febr. 6. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!