Milyen quadot vegyek 15 évesen? (a többi lent) lécci komizzatok
Figyelt kérdés
Sziasztok 15 vagyok 55 kg és 160 cm magas tegnap az egyik haveromnál quadoztunk egy Suzuki Eiger 400 4X4-es quaddal és nagyon megtetszett ezért elhatároztam h quadozni fogok de még nem tudom h meik lenne az ideális nekem.Nem ekkor vezettem először quadot.Egy olyan motort szeretnék ami megbízható és jol megy és a suzuki ltz400 ra gondoltam PERSZE HASZNÁLTAN.2011. jún. 24. 23:24
1/4 anonim válasza:
én a Yamaha Raptor 660 at ajánlom!
2/4 sacsa válasza:
Suzuki LT-R450,vagy LT-Z400,de lehet,hogy elég lenne a LT-Z250 is.
3/4 A kérdező kommentje:
nekem azt mondták a 250 esről hogy az nem ojan quad , azt mondták ha quadot veszek legalább 400 as legyen.és még az a problémám h ijen motort lehet e kapni 500.000ft ért?
2011. jún. 25. 17:23
4/4 sacsa válasza:
Ha megbírsz egy 400-al akkor vedd azt,ezt neked kell tudni.Az 500 rugó elég határeset,most láttam 520-ért LT-Z-400-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!