Tudnátok olyan küzdősportot mondani, ami tánc elmekkel van kombinálva?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 15:36
2/12 anonim válasza:
meg a kambodzsai bokator.
de az olasz késharcban is van ilyesmi.
3/12 A kérdező kommentje:
a bokatort tanítják Mo.-on?
2013. jan. 19. 17:54
4/12 anonim válasza:
egy db élő mestere van.
szerinted magyar?:D
5/12 A kérdező kommentje:
de rossz... most egyébként a capoeria is nagyon megtetszett, csak kérdés, hogy ha elkezdek órákra járni, akkor hogyan tudják figyelni az egyéni fejlődést... mármint úgy értem, hogy ha elmegyek egy olyan csoportba ami már működik, akkor ott én az alapokról, mások meg folytatják? Vagy hogyan van ez?? o.O
2013. jan. 19. 22:15
6/12 aikiboxer válasza:
Ez szinte minden harcművészetben így van, a capoeirában is vannak csoportos gyakorlatok, ahol tanuljátok a mozgást, mindenki ott tart benne, ahol. Mivel a capoeirában nincs full contact küzdelem, ezért ott még olyan gond sincs, mint a bokszban, hogy a profibbaknak vigyázniuk kellene a kezdőbbekre, de ezt a bokszban is megoldják.
7/12 A kérdező kommentje:
tehát, az ilyen sportokban nem számít, hogy mikor kapcsolódok be :) Szuper, köszönöm szépen a segítségeteket! :) Ha minden jól megy, jöv.héten megyek az első capoeira edzésre :D
2013. jan. 20. 16:13
8/12 anonim válasza:
Jó munkát hozzá és sikeres fejlődést.
Itt egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=H4UhqPEKM7I
Amúgy nekem is ugyanilyen zöld bandázsom van :)
9/12 anonim válasza:
Előző vagyok. Ja és a mestereket sem db-ra mérik .
:)
10/12 anonim válasza:
misztikus sport gimnasztika elkezded és az ellenfeleid meg is halhatnak a RÖHÖGÉSTŐL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!