Airsoftpanda? Taiwangun?
helló szeretnék egy HK416-os AEG airsoft fegyvert és mindenféleképpen külföldről rendelném...Az airsoft panda honlapján megtaláltam eléggé olcsón már néztem hozzá egy távcsövet is:
nos ezt a fegyvert megtaláltam a taiwangun honlapján is csak itt már sokkal drágább:
a taiwangunon maga a fegyver kerül annyiba kiszállítás nélkül mint az airsoftpandán a távcső és a fegyver együtt kiszállítással. Sokszor hallottam már hogy amerikaából ne rendeljünk mert vámáfás, meg kockázatos...de nekem van egy rokonom amerikában és azt meg lehetne e oldani hogy az ő címére kipostázzák és ő kipostázza nekem a cuccot?ugyértem hogy ebben a helyzetben is fent áll az hogy fennakad meg minden vagy itt olyan nem fordulhat elő?
Szia! AirsoftPanda remek bolt; alacsony árakkal, jó cuccokkal, de igen a szállítás... az a fránya szállítás nagyon drága és elég nagy eséllyel meg se érkezik. Vagy a vámon rácsücsülnek akár 1 évig is. -.- Tapasztalat... 2-ből 1 rendelés érkezett meg közel 2 hónap alatt-
Taiwanguntól biztos megérkezik a cucc, mert Lengyelországból küldik, csak túlárazva vannak a dolgok.
Amerikából nekem eddig megérkezett mindig.
Tapasztalat: viszonylag még olcsón is megúszom mindig, de 2-3 hónap is eltelhet a feladás és megérkezés között.
Szerintem vagy vállalod a kockázatot vagy veszel túlárazva, ami biztos megérkezik( valamiért), VAGY megveszed itthon ami ugyan csak túláras, szerintem.
Valahogy mindig megszívja a vevő. :)
az utolsó mondton nevettem egy jót :D
és amit leirtam hogy az amerikai ismerősöm postázza?akkor is fenn akad?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!