Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek késő már 15...

Szerintetek késő már 15 évesen elkezdeni bmx-ezni?

Figyelt kérdés
nem szeretném versenyszerűen csinálni, de egy pár trükköt meg szeretnék tanulni. 1 éve nincs bicajom, azelőtt monti volt azt se nagyon használtam. Légyszi segítsetek. Mindenképpen streetezni szeretnék, ha nincs más street monti.
2009. aug. 27. 01:43
1 2
 1/14 anonim válasza:

Rengetek gyakorlással tudsz csak trükköket megtanulni , de ami fontos legyen védőfelszerelésed gondolom te se szeretnél csuklótöréseket és fogkitöréseket.

És ha van időd és energiád akkor hajrá szerintem még nem késő.

2009. aug. 27. 06:39
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi, védőfelszerelés alatt tudom mit értessz, de a csuklómat mégis mivel védjem? Van snowboardozáshoz már olyan izé(nem jut eszembe a neve :D) ami stabilan tartja alig tudom mozgatni az jó?
2009. aug. 27. 14:53
 3/14 anonim ***** válasza:
védőt felejtsd el.Csak kiröhögnek.Inkább tanulj meg "esni".Alap dolog ha esel próbálj minnél nagyobb felületre esni.Amikor esel feszítsd meg az izmaidat.Ha van hátizmod kicsit zsibadni röhgsz egyet és folytatod a bicózást.Pl a kp-nál még le tudsz ugrani de egy bunny 180-nál már a lendület elvisz.Ja és a kérdésre vissza menőleg nem késő de qva sok gyakorlás kell majd hozzá.
2009. aug. 27. 19:26
 4/14 A kérdező kommentje:
Rendicsek. Köszi. A védőről nekem az a véleményem h nagyobb trükköknél már(kezdve a 180-as bunnyval) kell a sisak. De térdvédőt nem akartam felvenni :D
2009. aug. 27. 22:59
 5/14 anonim ***** válasza:
Ahoz se kell sisak.Az olyan trükköknek amiket "streeten" tanulsz meg nem kell.Ha majd pályára mész.Oda kell majd. Üdv az előző válaszoló.
2009. aug. 28. 08:34
 6/14 anonim válasza:
Street-hez szerintem nem kell semilyen védő felszerelés és nem késő elkezdeni én most vagyok 16 fél éve kezdtem és tudom a280-az és a 360-at is.
2009. aug. 29. 15:24
 7/14 anonim válasza:
bocs 180 nem 280:)
2009. aug. 29. 15:25
 8/14 A kérdező kommentje:
Okés rendben. :) Akkor lassacskán összejön a pénz és veszek egy bmx-t... :) Köszi mindenki!
2009. aug. 30. 17:01
 9/14 anonim válasza:
Voltál versenyen? Öcsém is bmx-ezik ö is 15 éves és nyert már az amatörbe 2 bajnokságot.
2009. aug. 30. 21:33
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem nem voltam versenyen sem nézni résztvenni meg pláne nem.

Az öcséd ha amatőrbe megy min 1 éve bmxezik... ha nyert is akk már 2 azaz 13 évesen kezdte nem 15 :D De köszi a választ!

2009. aug. 30. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!