Melyik a jobb gördeszka?
Figyelt kérdés
teljesen kezdő vagyok és nemtudom melyik deszka lenne nekem job? 172cm vagyok és 68kg
1. [link]
2. [link]
és még annyit hogy nem sok a 78cm a deszka hosszának ?
2012. dec. 29. 17:23
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Esetleg valami olcsobb ://
2012. dec. 29. 23:01
3/4 anonim válasza:
Szerintem kezdésnek jó a Dechatlonban kapható 12 ezres, én biztos nem vennék elsőre drágábbat, én is azzal kezdtem, a függője azóta is bírja. Ha meg már megtanultál gurulni, akkor veszel rá új lapot, mert azon sokminden múlik, ha már Ollie-zni akarsz, akkor fontos hogy jól pattanjon. Esetleg még szóba jöhet, hogy használtan vegyél "profibbat", bár én ezt se tenném, mert lehet nálam mondaná fel a szolgálatot valamelyik alkatrész, mert az előző használója agyongyötörte. :D
4/4 anonim válasza:
De amúgy tény hogy a jobb deszkák 20 ezernél kezdődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!