1/4 anonim válasza:
mindkettő gagyi, semmire sem jó vacak...
2/4 anonim válasza:
mindkettő szar. az alapokat jó megtanulni aztán tönkre lesz az egész! ennyi pénzért vehetnél hazsnált komplettet amit magadnak állitasz össze és legalább nem WORKER deszka lenne..
3/4 anonim válasza:
Én áprilisban vettem a 2.linken szereplő deszkát, ajánlották mert egy kezdőnek bőven elég egy ilyen deszka. Persze a pózerek akik inkább vesznek egy k.rvadrága márkás cuccot aztán menni alig tudnak vele... :DD Na, de lényeg h leírom a tapasztalataim: a lap k.rvajó minőségű, nem törik több hónapja nyúzom és szinte hibátlan állapotban van. A griptape hamar elkopott, de az olcsó és amúgy is gyakran kell cserélni. Az Abec7es csapágyak f.szák, bár nekem pont pár napja tört szét az egyik manualozás közben :D (de amúgy ha tisztán tartod simán jó) A kerekektől féltem, de jók, semmi műanyag (nem az van rajta ami a képen van, énis csodálkoztam)talán még túl puha is a magyar utakhoz. :D (feltéve h nem rendes parkban csapatnád.) A függő is jó, bár még nem grindeltem de amúgy f.szán lehet kanyarodni, nem low szal a lapot se bántja a kerék ha túl laza lenne, és jól pattog. Összességében szerintem egy kezdőnek ez a tökéletes deszka. ;) (ollie, manual, kickflip ezeket tudom eddig:D)
4/4 A kérdező kommentje:
és a worker 7.75-ös?
2012. júl. 27. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!