Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Miért ítélik el a bicósokat?

Miért ítélik el a bicósokat?

Figyelt kérdés
Szóval a lényeg az lenne, h megyek Moszkván, Margit hídon stb..és a gyalogosok,utánnam szólnak..h ba**eg, meg fa***rt bicózol stb. és hát könyörgöm..egyetlen egy balesetem nem volt még(kivétel ugye mikor estem trükk közben)..és nem értem, h miért nem bíznak meg bennünk..és olyanok mernek megcsinálni, amik nagyon idegesítőek(ma este egy csávó belerúgott a hátsókerekembe.., lefékeztem, és mondtam h gond van? azt mondja véletlen volt)..legalább vállalná fel...
2009. aug. 24. 23:29
 1/7 anonim ***** válasza:
BMX-es vagy? mert most bocs hogy ezt kell mondanom de a BMXesek nagyrésze a skateparkokban is mindent szétb*** a peggel és ez senkinek se jó. tisztelet a kivételnek
2009. aug. 25. 08:13
 2/7 anonim ***** válasza:

mekkora egy suttyó volt aki belédrugott:D

lehet hogy azért utálnak mert te hamarabb célbaérsz és irigykednek, nem?xD

meg sokan vannak akik csak úgy utálnak valakiket "hülye bringások" "hülye dominósok..." XD

2009. aug. 25. 08:58
 3/7 anonim ***** válasza:
nem kell foglalkozni az ilyenekkel, max az lehet a bajuk hogyha a járdán mész, hogy félnek hogy nekik mész. De ha tudsz vigyázni simán mehetsz járdán. Én is ott szoktam, tudod ki megy a kocsisok közé, ott tuti elcsap valamelyik. Inkább hallgatom néha a beszólásokat a járdán. Amúgymeg a gyalogosok a bicikliútra is szétnézés nélkül mennek ki, és akkor is persze megy az anyázás ha (direkt) súrolom őket a kormánnyal. Nem kell foglalkozni senkivel az a lényeg, mész ahogy jól esik és kész, és csinálod ami neked jó.
2009. aug. 26. 12:39
 4/7 A kérdező kommentje:
hát jah, nagyon suttyó volt..szerencse h haverokkkal voltam..és van pár nagyon izmos köztük..és visszamentünk..aztán habogott kicsit:D am nem bmx es vok montizok
2009. aug. 28. 00:22
 5/7 anonim válasza:
NE foglalkozz azzal hogy beszólogatnak mert te is simán beszólhatnál nekik.Egyépként tényleg nem néznek szét a bringásuton sem sőt van hogy ott sétálnak és még félre se mennek.
2009. aug. 29. 15:29
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem ma szólt be egy cigány hapsi a "nőcijével" + egy babakocsival. Idézem: "Há mír nem az úton bicikliző? kötsög!" émmeg ilyen elfojtott röhögésbe kezdtem, annyira szánalmasak voltak XD
2009. szept. 24. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:
áh mi nemrég jöttünk le DHról haverral és beáll elénk egy csaj gyerekkocsival v hogy hívják ezekt nem jut eszembe:D és nem is jöttünk olyan gyorsan,,viszonylag,, bejön elénk nézelőpdik nem is néz oldalra semmi épphogy betudtunk farolni... meg multkor jöttünk el 1 keskeny úton szép lassan szólunk hogy kicsit mennyen már arrébb erre beszolt hogy mennyél má ezzel a szarral meg hasonlók... van egy jó beszólás, de ez titok :D "ez nem szar, többet ér az életednél hapsikám"
2009. nov. 22. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!